Klar til ferie: 5 fordele med Mastercard

Er du en af de mange danskere, der skal på ferie, er det vigtigt med en rejseforsikring som supplement til det blå EU-sundhedskort. Hos os får du en god og billig løsning med Mastercard med tilknyttet rejseforsikring. Køber du en rejseforsikring til dit Mastercard, får du flere muligheder og fordele - få et overblik her.

1. På den ”lille” model er hjemtransport dækket

Med et Mastercard Gold Basic til 495 kr. om året får du en rej­se­for­sik­ring (verden i 30 dage) med på kortet. Allerede med denne billige model får du fuld dækning for de dele af rej­se­for­sik­rin­gen, som det gule sundhedskort plejede at dække, bl.a. den meget dyre hjemtransport, som flere desværre får brug for. Derudover er der ubegrænset dækning af hospitals- og lægeudgifter.

Denne rej­se­for­sik­ring dækker kortets ejer, ægtefælle/samlever samt børn til og med 23 år. Med dette kort skal kortholder være med på rejsen.

2. På den ”store” model er kompensation og af­be­stil­lings­for­sik­ring inkluderet

Du kan med en lidt dyrere rej­se­for­sik­ring på et Mastercard til 895 kr. (Light 795 kr.) få kompensation eller er­stat­nings­rej­se, hvis der opstår akut sygdom eller tilskadekomst (især en fordel, hvis du skal ud at løbe på ski eller på en anden form for aktiv ferie). Der er også af­be­stil­lings­for­sik­ring med på denne model, så du får erstatning, hvis sygdom, død eller tilskadekomst skulle aflyse turen på forhånd.

Læs mere i dæk­nings­over­sig­ten

Kortholder behøver ikke at være med på denne rejse, for at den dækker ægtefælle/samlever samt børn til og med 23 år. Denne forsikring gælder i øvrigt også rejser i Danmark.

3. På den ”udvidede” model får du en ulyk­kes­for­sik­ring oveni

På vores Gold (1.395 kr.) og Platinum-kort (1.795 kr.) er almindelig skisport på rejsen også omfattet som ulyk­kes­for­sik­ring, så du får kompensation i tilfælde af varige mén – ligesom på en ulyk­kes­for­sik­ring, hvis du ikke har sådan en via dit for­sik­rings­sel­skab.

Læs mere i dæk­nings­over­sig­ten

Ulyk­kes­for­sik­ring på Mastercard er i øvrigt ikke standard på alle rej­se­for­sik­rin­ger i branchen, så her får du noget ekstra.

4. Mastercard debit fås også med rej­se­for­sik­ring

For den "store" model og den "udvidede" model kan du vælge et kort af typen Mastercard, hvis du ikke ønsker et Mastercard som kreditkort, men i stedet blot som et debetkort, hvor forbruget trækkes med det samme. Du får samme for­sik­rings­dæk­ning, og kortet koster det samme.

> Læs mere om Mastercard debit

5. Rej­se­for­sik­rin­gen dækker, før du modtager kortet

Fra du bestiller et Mastercard, og til du modtager kortet med posten, går der ca. 14 dage. Men selve rej­se­for­sik­rin­gen træder i kraft lige fra den dag, du får mulighed for at underskrive og godkende aftalen elektronisk i netbank – typisk samme dag eller dagen efter din bestilling. Så du kan faktisk godt tage på ferie med en gyldig rej­se­for­sik­ring, selv om du ikke fysisk har modtaget dit Mastercard endnu.

Ansøg om et Mastercard