svar på spørgsmål
om BoligBonus

Få svar på spørgsmål om BoligBonus

1. januar 2021 ændrer vi vilkårene for BoligBonus. Det betyder, at du som kunde med et Totalkreditlån hos os fremover får udbetalt 5% af din samlede bidragsbetaling før KundeKroner. Kunder med realkreditlignende lån vil pr. 1. januar 2021 ikke længere modtage BoligBonus.

Følgende vilkår gælder fra 1. januar 2021

 • Hvad er BoligBonus?

  BoligBonus er en særlig bonusordning for boligejere med et realkreditlån hos os. Med BoligBonus får du udbetalt en bonus på 5% af din samlede bidragsbetaling på dit Totalkreditlån før KundeKroner om året. Det betyder, at du er sikret en af markedets absolut stærkeste boligfinansieringer.

 • Hvor meget får jeg i BoligBonus?

  BoligBonus bliver beregnet med 5% af din samlede bidragsbetaling på dit Totalkreditlån før KundeKroner. BoligBonus gælder for dig med en ejerbolig, hvis du har et eller flere af følgende produkter både med eller uden afdragsfrihed:

  • Fastforrentede, F-kort eller RenteMax-lån i Totalkredit formidlet via Arbejdernes Landsbank
  • F1 - F10-lån i Totalkredit formidlet via Arbejdernes Landsbank
 • Hvor ofte får jeg BoligBonus?

  BoligBonus beregnes én gang om året den 31. december og udbetales omkring 1. februar.

 • Er BoligBonus tidsbegrænset?

  Nej, som udgangspunkt løber modellen på ubestemt tid, men kan naturligvis ændres, ligesom det er tilfældet med vores øvrige vilkår og priser.

 • Skal jeg betale skat af BoligBonus?

  Ja, BoligBonus er skattepligtigt og beskattes som personlig indkomst. Vi indberetter automatisk BoligBonus til Skat, så du behøver ikke foretage dig yderligere.

 • Gælder BoligBonus også afdragsfrie lån?

  Ja, alle vores kunder med realkreditlån i Totalkredit i en ejerbolig hos os får udbetalt en bonus på 5% af din samlede bidragsbetaling på dit Totalkreditlån før KundeKroner. Det gælder uanset om lånet er afdragsfrit eller ej.

 • Gælder BoligBonus også andelsboliglån?

  Andelsboliglån er ikke omfattet af BoligBonus, men i Arbejdernes Landsbank arbejder vi hele tiden målrettet for at kunne tilbyde vores andelsboligkunder en samlet attraktiv pakke. Derfor stiller vi altid et hold af eksperter til rådighed, som tilbyder vores andelsboligkunder kompetent og ansvarlig rådgivning samt en meget attraktiv rente. Det kan du læse mere om her.

 • Gælder BoligBonus også AL-Boliglån?

  AL-Boliglån, som fx bruges til at finansiere de resterende 15 % af din boligs købesum, tilbydes generelt til en attraktiv og konkurrencedygtig rente og er ikke omfattet af BoligBonus. Det kan du læse mere om her.

 • Har Totalkredits ”KundeKroner” indflydelse på BoligBonus?

  Nej, BoligBonus er uafhængigt af øvrige tiltag fra Nykredit, Totalkredit og andre penge- og realkreditinstitutter.

 • Hvorfor tilbyder I ikke noget til alle os loyale kunder, der ikke ejer en bolig?

  BoligBonus er et blandt mange initiativer, vi løbende iværksætter for hele tiden at kunne tilbyde en samlet attraktiv pakke til alle kunder. For kunder, der ikke ejer en bolig, tilbyder vi blandt andet en gratis konto, kort, netbank og mobilbank samt mange andre tilbud – det, mener vi, er fair over for alle vores kunder.  

 • Hvem betaler for, at I har indført BoligBonus?

  Det gør Arbejdernes Landsbank selv. Alle omkostningerne forbundet med BoligBonus dækkes via bankens overskud. Det, mener vi, er fair over for alle kunder.

 • Hvorfor har jeg ikke fået udbetalt BoligBonus?

  Du skal opfylde en række betingelser for at få udbetalt BoligBonus. Du skal bl.a. have en Nemkonto hos os, og dit lån må ikke være i restance. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os på telefon 38 48 48 48 mandag-fredag kl. 8-20 og kl. 10-16 i weekenden.

 • Hvorfor er der kun udbetalt BoligBonus til mig, men ikke min samlever/ægtefælle?

  Du skal have NemKonto i banken for at få udbetalt BoligBonus. Hvis det kun er dig, der har NemKonto i banken, udbetales hele lånets BoligBonus til dig.

 • Hvorfor har jeg fået flere forskellige beløb, der hedder BoligBonus, indsat på min konto?

  Du får BoligBonus, hvis du har et realkreditlån hos os i din ejerbolig.

  Du får udbetalt BoligBonus, hvis du har et af følgende produkter hos os – uanset om lånet er med eller uden afdrag:

  • Fastforrentede, F-kort eller RenteMax-lån i Totalkredit formidlet via Arbejdernes Landsbank
  • F1 - F10-lån i Totalkredit formidlet via Arbejdernes Landsbank.

  Vi har valgt at lave én udbetaling af BoligBonus pr. lån. Det betyder, at hvis du fx har to Totalkredit-lån, så får du også udbetalt to gange BoligBonus til din Nemkonto.

 • Jeg mener, at jeg har fået udbetalt for lidt BoligBonus?

  Du får BoligBonus i de måneder, du har haft lånet i Arbejdernes Landsbank. Derudover skal du opfylde en række betingelser for at få udbetalt BoligBonus. Dit lån må bl. a. ikke være i restance, og du skal have en Nemkonto hos os. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os på telefon 38 48 48 48 mandag-fredag kl. 8-20 og kl. 10-16 i weekenden.

 • Jeg har fået udbetalt et lån i december, men der er ikke udbetalt BoligBonus?

  På et lån udbetalt i løbet af december, vil første terminsbetaling først ske året efter. Du får kun BoligBonus af den bidragsbetaling, der har været i det år, der udbetales BoligBonus for.