Nu kan du få din pinkode på SMS

Nu kan du få din pinkode på SMS

Næste gang, du får et helt nyoprettet kort fra Arbejdernes Landsbank, kan du modtage din nye pinkode på SMS.

Det kræver blot, at vi har registeret dit mo­bil­te­le­fon­num­mer, og du har sagt ja til at modtage SMS’er fra os. Det kan du tjekke i din Netbank under ’Mine oplysninger’ og ’Ret kon­tak­top­lys­nin­ger’. Hvis du klikker på det registrerede telefonnummer, kan du se, om der er markering i 'SMS kan modtages'.

Hvis vi ikke har dit mobilnummer, får du blot pinkoden tilsendt med brev som normalt.

Gælder kun helt nyoprettede kort

Den nye funktion med pinkode på SMS gælder kun helt nyoprettede kort. Hvis du automatisk får erstattet dit gamle (udløbne) kort med et nyt, beholder du blot din gamle pinkode og får således ikke tilsendt en ny.

Hvordan foregår det så?

Den dag, dit nye kort bliver sendt af sted til dig, modtager du en SMS med besked om, at du om få dage vil modtage pinkoden på SMS.

Dagen efter, kortet er sendt, får du en SMS med besked om, at du nu kan få din pinkode ved at besvare SMS’en. Du modtager nu straks en ny SMS med din nye pinkode. Lær den udenad og slet SMS’en.

Du har 14 dage til at hente pinkoden på SMS. Hvis du ikke henter pinkoden inden 14 dage, fra SMS’en er modtaget, vil pinkoden i stedet blive sendt med brev. Du får også pinkoden med brev, hvis du ikke har hentet i løbet af de første 5 dage. Så får du både på SMS og med brev.

Dit kort gælder helt til udløb

Husk, at dit kort er fuldt ud funk­tions­dyg­tigt til og med den måned, der står på dit kort. Dvs. hvis udløbsdatoen er 07/21, så gælder dit kort hele juli måned 2021. Du får automatisk tilsendt et nyt kort senest et par uger før udløb. Men her fortsætter du altså med samme pinkode - og får derfor ikke tilsendt en ny.

Find flere svar på spørgsmål om kort

Du kan finde flere svar på spørgsmål om kort ved at klikke her.

Relaterede artikler