Gå til indhold PrivatErhvervUnderskriftsrum Gå til navigation
AL MarkedsNyt - Uge 14

AL MarkedsNyt - Uge 14

9. april 2021
Gå til nyhedsoversigt

Nyhedsbrevet udkommer i dag for første gang i nyt format, ændret indhold og nyt navn, AL MarkedsNyt (tidligere Finansugen).

AL MarkedsNyt vil fortsat komme en gang om ugen.

God fornøjelse.

Venlig hilsen Økonomisk Sekretariat, Arbejdernes Landsbank

AL MarkedsNyt - Uge 14

  • Stribe af nye rekorder på aktiemarkederne. De nye stigninger i aktiemarkederne er særligt drevet af en generel optimisme. Vækstudsigterne er ekstremt stærke, særligt ført an af USA, hvor vaccineudrulningen kører på skinner, og finanspolitikken viser muskler. Det er herudover suppleret med ekstremt gode nøgletal. De stærke vækstforventninger har samtidig løftet og stejlet rentekurven.
  • Den nærmeste tid på markederne vil blive defineret af nyheder fra coronafronten, herunder vaccinesituationen, samt amerikansk økonomisk politik med fokus på finanspolitikken. Næste uge er relativt fattig på nøgletal og begivenheder.
  • Sidste års coronadyk i dansk økonomi justeres markant ned. Vi forventer, at økonomien er tilbage på fuld højde med, hvor den slap, i løbet af andet halvår af 2021. Ser vi bort fra sidste års absurde udsving, så forventer vi, at de kommende to kvartaler vil byde på den stærkeste kvartalsvækst i dansk økonomi i 16 år

Hele nyhedsbrevet kan læses her