Få råd til at leve livet - hele livet

Ved du, hvad der skal ske med din og familiens økonomi, når der ikke længere går løn ind på kontoen? Hvis livet tager en drejning, og tilværelsen tager nye former, skal din pension følge med og tilpasses efter det, der er vigtigt for dig i dit liv lige nu. Hver gang der sker noget nyt i dit liv - og allerhelst hvert 3. år - bør du få tjekket, om din pension er skruet rigtigt sammen. Så du får råd til at leve livet - hele livet.

Sådan sikrer din pension økonomien

En pensionsordning er meget mere end en opsparing. Det er også en forsikring, der dækker dig og din familie økonomisk, hvis du skulle blive syg, og hvis du dør, inden du når folkepensionsalderen. Her er vores generelle anbefalinger til størrelsen på dækningerne - husk at vi altid tilpasser ordningen til dine behov.

Vores anbefaling = 80 % af din indtægt

Vores generelle anbefaling er, at din pen­sions­ord­ning dækker således, at du kan få 80 % af din nuværende indtægt udbetalt fra den dag, du går på pension.

Med en pen­sions­dæk­ning på 80 % af nuværende indtægt vil de fleste have en økonomisk tryg alderdom med sikkerhed for betaling af boligudgifter, le­veom­kost­nin­ger og fornøjelser.

Vi anbefaler at pen­sions­op­spa­rin­gen består af:

  • en livsvarig udbetaling, som sikrer betaling af de faste udgifter hele livet. Den livsvarige udbetaling bør udgøre en væsentlig del af pen­sions­op­spa­rin­gen.
  • en løbende udbetaling i en afgrænset periode, som sikrer et øget rådighedsbeløb i starten af perioden, hvor energien er størst.
  • en sum udbetaling, som sikrer økonomisk frihed til at disponere

Opret juridiske dokumenter

TestaViva er et særligt tilbud til dig, der er kunde i Arbejdernes Landsbank. Når livet ændrer sig, skal din pension følge med.

Hent brochure

 

 

Juridiske dokumenter TestaViva

Har dit familieliv ændret sig?

Hvis familien bliver udvidet med et ekstra medlem, eller I flytter i ny bolig, skal pensionen tilpasses. Få gode råd til at sikre økonomien i netop din situation

Har din jobsituation ændret sig?

Hvis du skifter job eller tager en pause fra karrieren, bør din pension få et serviceeftersyn. Få gode råd til at sikre økonomien i netop din situation.

Efterløn og pension

Som de fleste andre indbetaler du til en pen­sions­ord­ning, der er oprettet via din arbejdsplads – men er den god nok til at sikre dig de økonomiske muligheder, du gerne vil have som ældre?

En ar­bejds­mar­keds­pen­sion er sjældent designet til dig personligt. Den er standardiseret, så den passer til den gennemsnitlige medarbejder – ”1,3 barn og en Ford Fiesta”. Det betyder også, at du måske betaler til ting, der ikke lige gælder dig og din situation. En pension, der skal passe til alle, har det med ikke at passe til nogen.

I Arbejdernes Landsbank tilbyder vi en pen­sions­op­spa­ring, der er bygget til dig og dine behov:

  • Som din økonomiske rådgiver har vi den fordel, at vi kender dig og din families økonomi.
  • Vi ved, hvad der giver dit liv værdi, og kender dine ønsker til fremtiden.
  • Vi følger hele tiden med i, hvordan dit liv og din økonomi ændrer sig.

På den måde kan vi løbende tilpasse dine pen­sions­ind­be­ta­lin­ger, hvis der er brug for det. Det kan jo være, at de skal justeres i perioder, hvor dine familieforhold ændres - f.eks. ved boligkøb, skilsmisse el. lign. Det sikrer, at din økonomi konstant er så optimal som mulig.

Som din bank, er det i vores interesse, at din økonomi hænger sammen til enhver tid. – Det berører jo også os, hvis du får svært ved at betale dine udgifter.

Den rigtige pen­sions­ord­ning er et vigtigt grundlag for, at du kan leve trygt og godt – nu og gennem hele livet.

Læs mere om pension

Sådan kan du spare op til pension
Sådan kan du forsikre dig ved sygdomSådan kan du sikre familien
Få personlig rådgivning om pension

Ønsker du at få mere at vide om pension og dine muligheder, er du velkommen til at kontakte din rådgiver direkte eller ringe til os på 38 48 48 48 - vi står klar alle hverdage kl. 8-20 og weekend kl. 10-16. Du kan også udfylde formularen herunder - du hører fra os inden for to hverdage.

Emne

Bemærk:

Når du har valgt emnet ”Oprettelse af lønkonto + kort og netbank”, er det ikke nødvendigt, at vi ringer dig op og hjælper dig i mål. Når du har udfyldt formularen nedenfor og trykket på "Send", bliver du sendt videre til MitID. Herefter kan du med det samme ansøge om en lønkonto hos os – i få, nemme trin.

Undlad venligst at skrive dit CPR-nummer eller andre personfølsomme informationer her.

Dine oplysninger

Hvilket tidsrum vil du helst kontaktes i?

Behandling af personoplysninger

Dine oplysninger behandles fortroligt. Vi indsamler og behandler kun personoplysninger til specifikke formål, og vi sletter oplysningerne igen, når vi ikke længere har et lovligt formål med at opbevare og behandle dem. Du kan læse mere om bankens behandling af personoplysninger her.

Du kan blive kunde online

Tak for din interesse for at blive kunde i Arbejdernes Landsbank.

Når du ønsker at oprette en lønkonto hos os, kan du ansøge om det online. Når du har sendt kontaktformularen, bliver du viderestillet til en side, hvor du kan logge ind med MitID. Herefter bliver du guidet gennem få trin, der sikrer, at vi har de korrekte oplysninger i din ansøgning om at blive kunde hos os.

Ved brug af MitID accepterer du, at vi må behandle dit CPR-nummer. Hvis du ikke har MitID, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf.: 38 48 48 48 – så hjælper vi dig.

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.