Gå til indhold PrivatPrivat BetaErhvervAL-KontoKigDigital signering Gå til navigation
Log på med NemID
Gå til netbank

Velkommen til den nye netbank

Vi har det seneste års tid været i fuld gang med at udvikle en ny netbank, som skal give dig et endnu bedre overblik over din økonomi. 

Som du måske ved, har den nye netbank allerede været i luften et stykke tid i form af en betaversion Privat Beta. Den har eksisteret side om side med den gamle netbank her på siden, mens vi løbende har udviklet på den – så måske er den slet ikke ny for dig.

Hvad er nyt og anderledes?
Bortset fra enkelte ændringer er selve indholdet og funktionerne i den nye netbank de samme som i den gamle netbank, men designet er nyt. Flere af funktionerne har også fået en ny placering, og enkelte funktioner har vi valgt helt at fjerne. Det gælder fx Udbakke, som kun få private brugere har anvendt.

Funktionen Print af posteringsoversigt er lige på trapperne – indtil da kan funktionen tilgås i den gamle netbank.

Hvorfor ny netbank?
Flere og flere af vores kunder benytter mobil og tablet, når de går i netbank, og det stiller nye krav til design og indhold. Den nye netbank er derfor designet, så skærmen tilpasser sig til mobil og tablet. Det giver dig et bedre overblik og hurtig adgang til relevante funktioner. 

Vi håber, du bliver glad for det nye design. 


Udlevering af bruger-id og adgangskoder

Vi oplever desværre med mellemrum, at svindlere kontakter vores kunder via telefon, SMS eller e-mail og udgiver sig for at være fra Arbejdernes Landsbank. Målet for svindlerne er at få afgang til din netbank.

Medarbejdere i Arbejdernes Landsbank vil ALDRIG bede dig udlevere dit bruger-ID eller dine adgangskoder. Giv derfor ikke disse personlige oplysninger til nogen.


 Log på med NemID 

Du skal altid bruge dit NemID-nøglekort eller nøgleapp, når du logger på din netbank - også selvom du bare skal tjekke saldoen på din konto. Det skyldes nye EU-sikkerhedskrav. Husk, at du med NemID nøgleapp’en, nemt og hurtigt kan få NemID-nøgler direkte på din mobiltelefon, hvis du ikke lige har nøglekortet af pap ved hånden.

I mobilbanken er det kun første gang, du logger på den nyeste version, at du bliver bedt om at bruge NemID. Derefter kan du logge ind, som du plejer - med Touch ID, Face ID eller 4-cifret kode.

Sådan kommer du i gang med NemID nøgleapp…

Kontakt

Kontakt

Selvbetjening

Selvbetjening