Gå til indhold PrivatPrivat BetaErhvervAL-KontoKigDigital signering Gå til navigation
Log på med NemID
Gå til netbank

Udlevering af bruger-id og adgangskoder

Vi oplever desværre med mellemrum, at svindlere kontakter vores kunder via telefon, SMS eller e-mail og udgiver sig for at være fra Arbejdernes Landsbank. Målet for svindlerne er at få afgang til din netbank.

Medarbejdere i Arbejdernes Landsbank vil ALDRIG bede dig udlevere dit bruger-ID eller dine adgangskoder. Giv derfor ikke disse personlige oplysninger til nogen.

 Log på med NemID 

Du skal altid bruge dit NemID-nøglekort eller nøgleapp, når du logger på din netbank - også selvom du bare skal tjekke saldoen på din konto. Det skyldes nye EU-sikkerhedskrav. Husk, at du med NemID nøgleapp’en, nemt og hurtigt kan få NemID-nøgler direkte på din mobiltelefon, hvis du ikke lige har nøglekortet af pap ved hånden.

I mobilbanken er det kun første gang, du logger på den nyeste version, at du bliver bedt om at bruge NemID. Derefter kan du logge ind, som du plejer - med Touch ID, Face ID eller 4-cifret kode.

Sådan kommer du i gang med NemID nøgleapp…


​Velkommen til Privat Beta

Vi er i fuld gang med at udvikle en ny netbank, som skal give dig et endnu bedre overblik over din økonomi. 

Privat Beta er ny udgave af netbanken, som du kan bruge allerede nu.

I Privat Beta har du adgang til de funktioner, der bruges mest, og den er designet, så den tilpasser sig skærmen på din mobil, tablet eller pc.

Giv os din feedback

Vi vil meget gerne høre, hvad du synes om den nye netbank. Brug muligheden for at give feedback, når du er logget ind. Det vil vi sætte stor pris på.

Der bliver løbende tilføjet nye funktioner til den nye netbank, ligesom vi tilpasser den, efterhånden som vi får feedback. 

God fornøjelse!

Kontakt

Kontakt

Selvbetjening

Selvbetjening