Tilknyt en rejseforsikring til dit Mastercard

 

Til dit Mastercard i Arbejdernes Landsbank kan du tilknytte en rejseforsikring, som dækker dine behov - uanset om du rejser lidt, ofte eller meget. 

Ønsker du en god og omfattende rejseforsikring, når du er på familieferie eller forretningsrejse? 

Med en rejseforsikring tilknyttet dit Mastercard kan du fx få hjælp, hvis du mister din bagage, bliver syg eller skal transporteres hjem efter en skade. Har du et Mastercard med rejseforsikring får du automatisk også en gratis købssikring, der omfatter købsforsikring, prissikring og udvidet reklamationsret. 

På vores Mastercard Gold og Mastercard Platinum er der automatisk tilknyttet en Udvidet Rejseforsikring. På Mastercard Flex kan du selv vælge, om du vil have en Basis Rejseforsikring eller en Udvidet Rejseforsikring. På vores øvrige Mastercard er dækningen afhængig af korttypen.

Sådan dækker de forskellige Mastercard

Hvad er forskellen på en Basis og Udvidet Rejseforsikring?

Basis dækning på rejsen 

  • Basis Rejseforsikring til dig, der ønsker at være dækket på de mest basale punkter, når du er ude at rejse.
  • Rejseforsikringen dækker rejser i hele verden i op til 30 dage og omfatter blandt andet hospitals- og lægeudgifter. I tilfælde af at flyselskabet går konkurs, eller rejsen skal afbestilles, er du også dækket i henhold til betingelserne.
  • Rejseforsikringen omfatter dig (kortholder) og medrejsende ægtefælle/samlever og børn under 24 år.

Udvidet dækning på rejsen  

  • Udvidet Rejseforsikring er til dig, der ønsker at være ultimativt dækket på rejsen – både når du rejser alene eller sammen med familien.
  • Forsikringen dækker rejser i hele verden i op til 60 dage og inkluderer hospitals- og lægeudgifter, erstatningsrejse, bortkommen og forsinket bagage og ulykkesforsikring. Den dækker også, hvis flyselskabet går konkurs eller rejsen skal afbestilles.
  • Forsikringen omfatter dig (kortholder) og din ægtefælle/samlever – både når I rejser sammen og hver for sig. Børn under 24 år, der rejser alene, er omfattet af Ungdomsrejseforsikringen.
Sikre køb med Mastercard

Sikre køb med Mastercard

 

Vælger du at tilknytte en rejseforsikring til dit Mastercard credit eller debit, følger der automatisk en gratis købssikring med, som dækker elektronik og hårde hvidevarer betalt med kortet.

Læs mere

Medbring det blå EU-sygesikringskort på rejsen

For alle dækninger er det et krav, at alle rejsende medbringer det blå EU-sygesikringskort på rejsen, og at man ved skader straks kontakter forsikringsselskabet If - så hjælper de.

Ifs hjemmeside kan du bl.a. også bestille rejsecertifikat og hente digitalt forsikringskort.

Fakta om det blå sygesikringskort

Hvorfor skal man have en rejseforsikring, når man har det blå sygesikringskort?

Det blå EU-sygesikringskort er ikke nok, hvis du kommer så meget til skade, at du skal fragtes hjem med specialtransport, som typisk koster mange tusinde kr. I værste fald et endnu dyrere ambulancefly. Det er penge, du skal betale af egen lomme, hvis du ikke har en rejseforsikring.

Det blå EU-sygesikringskort dækker dig kun på samme vilkår som de borgere i det land, du besøger, hvis du rejser til et EU-land, Norge, Schweiz, Liechtenstein eller Island. Det blå sundhedskort dækker fx heller ikke ophold på privathospitaler og besøg hos private læger i Europa.

Desuden dækker det slet ikke uden for EU. 

Hvis uheldet er ude

  • Akut hjælp under rejsen 

Ved alvorlig sygdom eller tilskadekomst skal du kontakte:

If Assistance
Tlf.: + 45 70 13 13 34
Mail: rejseassistance@if.dk

Åbent hver dag - 24 timer i døgnet.

  • Hjælp efter hjemkomsten til Danmark  

Ved skadestilfælde, der ikke er akutte, og anmeldelser af skader efter hjemkomst til Danmark, skal du kontakte:

If
Tlf.: +45 70 13 13 34
Mail: rejseforsikring@if.dk

Åbent alle hverdage kl. 8.30 - 16.00

Medicinsk forhåndsvurdering

Har du en kronisk eller eksisterende lidelse, eller er du kommet til skade, kan du få foretaget en medicinsk forhåndsvurdering inden du skal rejse. Den giver dig svar på, om din rejseforsikring dækker på normale vilkår.

Læs mere

Rejseforsikringerne tilknyttet vores forskellige Mastercard er tegnet hos If Skadeforsikring, Stamholmen 159, 2650 Hvidovre. If Skadeforsikring er medlem af Garantifonden for skadeforsikringsselskaber.