Mastercard Gold Basic

Mastercard Gold Basic er et kreditkort med en tilknyttet rejseforsikring og en rentefri kredit på op til 50.000 kr.

Med et Mastercard Gold Basic får du et kreditkort til både hverdagens indkøb og større køb.

Kortet giver dig en rentefri kredit på 50.000 kr. i op til 45 dage og kan bruges i butikker verden over. Den gratis kredit giver dig luft i økonomien til at håndtere fx uforudsete udgifter.

Med kortet følger en god og basal rej­se­for­sik­ring, som dækker dig på rejser i hele verden. 

Til kortet er der også tilknyttet en købssikring, som bl.a. omfatter udvidet re­k­la­ma­tions­ret og prissikring.

Kortet er vores billigste Mastercard med rej­se­for­sik­ring.

"Mastercard Gold Basic er kortet til dig, der gerne vil have ekstra råderum i hverdagen og på ferien. Og gerne vil have en god og basal rejseforsikring."
Dorte Poulsen, kortchef i Arbejdernes Landsbank

Rejseforsikring til Mastercard

Rejseforsikringen tilknyttet Mastercard Gold Basic dækker dig og din medrejsende familie på rejser i hele verden. Forsikringen omfatter bl.a. ubegrænset hjemtransport og dækning af hospitals- og lægeudgifter.

Fakta om Mastercard Gold Basic

 • Rentefri kredit
  Med et Mastercard Gold Basic får du en rentefri kredit på 50.000 kr. i op til 45 dage. Når du bruger din kredit, kan du vælge at betale saldoen hver måned eller aftale en løbende afvikling. 

 • For­brugs­græn­ser
  Med kortet kan du rentefrit gøre brug af din kredit på op til 50.000 kr. pr. løbende 30 dage, og du kan hæve op til 4.000 kr. i kontanter pr. dag. Det maksimale kreditbeløb på 50.000 kr. er inkl. kon­tan­tud­be­ta­lin­ger.

 • Kon­tan­tud­be­ta­ling
  Du kan hæve op til 4.000 kr. om dagen med et Mastercard Gold Basic. Dog maksimalt 20.000 kr. pr. løbende 30 dage.

 • Familiekort
  Der kan udstedes familiekort til ægtefælle, samlever eller hjemmeboende børn over 18 år. Familiekortet har samme forbrugsgrænse, som hovedkortet og tilknyttes samme konto.
   
 • Betaling via mobil
  Du kan tilmelde kortet til mobile be­ta­lings­løs­nin­ger som Apple Pay, Google Pay, Fitbit Pay og Garmin Pay. Med mobilbetaling bliver dit kortnummer ikke overført til be­ta­lings­ter­mi­na­len, hvilket gør betalingen mere sikker. 

 • Rej­se­for­sik­ring (Basis)
  Sammen med dit Mastercard Gold Basic får du en god og basal rej­se­for­sik­ring, som bl.a. omfatter ubegrænset hjemtransport og dækning af hospitals- og lægeudgifter. Forsikringen dækker dig og din familie på rejser i hele verden. Vær opmærksom på, at forsikringen kun dækker din familie, når du selv (kortholder) er med på rejsen. Ønsker du en forsikring, hvor familien også er dækket, når de rejser alene, kan du vælge et Mastercard Gold eller Mastercard Standard med udvidet rej­se­for­sik­ring. 
  Læs mere om rej­se­for­sik­ring

 • Købssikring
  Til kortet er der tilknyttet en købssikring, som omfatter prissikring og udvidet re­k­la­ma­tions­ret. Med købssikring er du sikret ved tyveri og udefra kommende skader på dine køb i 90 dage. Den sikrer også, hvis du inden for 90 dage finder varen et andet sted til en meget lavere pris. Endelig er du sikret 3 års ekstra re­k­la­ma­tions­ret (dvs. 5 år i alt), hvis en elektronisk vare ikke virker efter hensigten. For at være omfattet af købssikring, skal din nye vare være betalt med dit Mastercard og skal have kostet mindst 1.000 kr.
  Læs mere om købssikring

 • Geografisk sikkerhed
  ​​​​​​​Med alle typer af Mastercard er der mulighed for at åbne/lukke for brugen af kortet i specifikke lande med geografisk sikkerhed. Derudover kan du åbne/lukke for øvrige kategorier som fx internet, pengeautomater, spil på internettet og spil undtagen internettet.
  Læs mere om geografisk sikkerhed

 • Alder
  Kortet kan udstedes til kunder fra 18 år.

  Se brugerregler for Mastercard Gold Basic
  Se vores prisliste