Sikre køb med Mastercard

Har du tilknyttet en rejseforsikring til dit Mastercard credit eller debit, følger der også en gratis købssikring med, som dækker elektronik og hårde hvidevarer betalt med kortet i op til 5 år.

Sådan dækker købssikringen

Købssikringen er en gratis forsikring til alle med et Mastercard med rej­se­for­sik­ring. Forsikringen dækker køb af fabriksnye varer, du køber med dit Mastercard debit eller credit. Når du er bosat i Danmark og køber elektronik eller hårde hvidevarer med dit Mastercard credit eller debit, dækker kortets købssikring i op til 5 år. Forsikringen dækker varer betalt med kortet, som lovligt kan forhandles eller lovligt kan anvendes i Danmark. Forsikringen omfatter både funktionsfejl i 5 år og pludselig skade i 90 dage fra købsdatoen. Forsikringen dækker også varer købt med familiekort.
Læs mere om forsikringsbetingelser

Købssikringen omfatter:

  • Købssikring
    Dækker tyveri ved indbrud samt fysisk skade, så varen ikke fungerer efter hensigten. Forsikringen dækker i 90 dage fra købet.
  • Prissikring
    Dækker en prisdifference, hvis du f.eks. har købt en ny vaskemaskine, og du inden for 90 dage ser den i en tilsvarende butik til en lavere pris.
  • Udvidet re­k­la­ma­tions­ret
    Købeloven sikrer dig en re­k­la­ma­tions­ret i 2 år. Udvidet re­k­la­ma­tions­ret gælder ved køb af elektriske varer/genstande (fjernsyn, computer o.l.), så ’lovens’ re­k­la­ma­tions­ret øges med yderligere 3 år til i alt 5 år.

Anmeld en skade

Se også