Mastercard Gold

Mastercard Gold er et kreditkort med en udvidet rejseforsikring for hele familien, rentefri kredit på op til 100.000 kr. og mange flere fordele.

Mastercard Gold er et kreditkort, som giver dog en rentefri kredit på 100.000 kr. i op til 45 dage. Kortet kan bruges i fysiske og online butikker verden over.

Til kortet er der tilknyttet en udvidet rej­se­for­sik­ring, som dækker dig og din familie - både når I rejser sammen og hver for sig.

Når du betaler med kortet, er du automatisk dækket af en købssikring, som bl.a. omfatter udvidet re­k­la­ma­tions­ret og prissikring.

Du får altså et kort, som giver dig en lang række fordele og et stort økonomisk råderum - både i hverdagen og på ferien.

Mastercard Gold er til dig, der gerne vil have et kort med mange fordele og stor handlefrihed. Du rejser meget og har brug for en udvidet rejseforsikring, som dækker hele husstanden.
Dorte Poulsen, kortchef i Arbejdernes Landsbank

Rejs trygt med et Mastercard Gold

Med et Mastercard Gold kan du og familien trygt rejse ud i verden. Til kortet er der tilknyttet en udvidet rejseforsikring, som bl.a. omfatter ubegrænset hjemtransport, dækning af hospitals- og lægeudgifter, erstatningsrejse, bortkommen og forsinket bagage og ulykkesforsikring.

Fakta om Mastercard Gold

 

 • Rentefri kredit
  Med et Mastercard Gold får du en rentefri kredit på 100.000 kr. i op til 45 dage.
  Når du bruger din kredit, kan du vælge at betale saldoen hver måned eller aftale en løbende afvikling.

 • For­brugs­græn­ser
  Med kortet kan du rentefrit gøre brug af din kredit op til 100.000 kr. pr. løbende 30 dage, og du kan hæve op til 6.000 kr. i kontanter pr. dag. Det maksimale kreditbeløb på 100.000 kr. er inkl. kon­tant­hæv­nin­ger.

 • Kontanthævning
  Du kan hæve op til 6.000 kr. om dagen med et Mastercard Gold. Dog maksimalt 30.000 kr. pr. løbende 30 dage.

 • Familiekort
  Der kan udstedes familiekort til ægtefælle, samlever eller hjemmeboende børn over 18 år. Familiekortet har samme forbrugsgrænse, som hovedkortet og tilknyttes samme konto.

 • Betaling via mobil
  Du kan tilmelde kortet til mobile be­ta­lings­løs­nin­ger som Apple Pay, Google Pay, Fitbit Pay og Garmin Pay. Med mobilbetaling bliver dit kortnummer ikke overført til be­ta­lings­ter­mi­na­len, hvilket gør betalingen mere sikker.

 • Rej­se­for­sik­ring (Udvidet)
  Sammen med dit Mastercard Gold får du en udvidet rej­se­for­sik­ring, som bl.a. omfatter ubegrænset hjemtransport og dækning af hospitals- og lægeudgifter, er­stat­nings­rej­se, bortkommen og forsinket bagage og ulyk­kes­for­sik­ring. Forsikringen dækker dig (kortholder) og din familie på rejser i hele verden - både når I rejser sammen og hver for sig. Forsikringen dækker også, selvom rejsen ikke er købt med kortet.

 • Priority Pass
  Sammen med dit Mastercard Gold får du et Priority Pass, som kan give dig til adgang til eksklusive lounges i lufthavne over hele verden.

 • Købssikring
  Til kortet er der tilknyttet en købssikring, som omfatter prissikring og udvidet re­k­la­ma­tions­ret. Med købssikring er du sikret ved tyveri og udefra kommende skader på dine køb i 90 dage. Den sikrer også, hvis du inden for 90 dage finder varen et andet sted til en meget lavere pris. Endelig er du sikret 3 års ekstra re­k­la­ma­tions­ret (dvs. 5 år i alt), hvis en elektronisk vare ikke virker efter hensigten. For at være omfattet af købssikring, skal din nye vare være betalt med dit Mastercard og skal have kostet mindst 1.000 kr.

 • Geografisk sikkerhed
  ​​​​​​​Med alle typer af Mastercard er der mulighed for at åbne/lukke for brugen af kortet i specifikke lande med geografisk sikkerhed. Derudover kan du åbne/lukke for øvrige kategorier som fx internet, pengeautomater, spil på internettet og spil undtagen internettet.

 • Alder
  Kortet kan udstedes til kunder fra 18 år.

Se brugerregler for Mastercard Gold

Se også