Totalkredit Energitjek

Med et energitjek af din bolig kan du få overblik over, hvilke energiforbedringer du med fordel kan foretage.

Optimer din boligs energiforbrug

Når du vælger at energiforbedre din bolig, nyder du godt af en række fordele, både på kort og lidt længere sigt.

Gevinsten ved at nedbringe ener­gi­for­bru­get er både økonomisk, klimavenligt og bidrager desuden til et sundere indeklima.

Totalkredit Energitjek giver dig et grundigt overblik over, hvad der skal til for at optimere din boligs energiforbrug.

En ener­gi­kon­su­lent giver dig overblik over din boligs muligheder og hjælper dig med at vælge de energirigtige løsninger, der egner sig bedst til din bolig.

Det får du ud af Totalkredit Energitjek

  • Besøg af en ener­gi­kon­su­lent, som gennemgår din bolig og giver dig et grundigt indblik i, hvordan du bedst muligt kan energiforbedre din bolig.
  • En digital energi- og ved­li­ge­hol­del­ses­plan, som belyser de op­ti­me­rings­om­rå­der, ener­gi­kon­su­len­ten kommer frem til.
  • Et energimærke, som synliggør din boligs energiforbrug. Det kan bl.a. være fordelagtigt, hvis du skal søge offentlige tilskud til din bolig.

Totalkredit Energitjek leveres af Totalkredits sam­ar­bejds­part­ner NRGi, som er Danmarks største udbyder af energimærker, til­stands­rap­por­ter og el-tjek til private.

Ønsker du at bestille et energitjek?

Vi hjælper dig videre, hvis du ønsker at bestille et Totalkredit Energitjek. Ring til os på: 38 48 48 00, så henviser vi dig til et energitjek.

Det koster et Totalkredit Energitjek

Totalkredit Energitjek

* Disse kriterier skal være opfyldt for at få Totalkredit Energitjek med rabat:

  • Huset har energimærke C, D, E, F og G. Hvis huset ikke har et energimærke, skal det være opført før år 2000.
  • Huset er en ejerbolig - dvs. ikke fritidshus eller sommerhus.
  • Huset er belånt i Totalkredit, og du er privatkunde.

Kontakt os og bliv henvist til et Totalkredit Energitjek

Ring til os på 38 48 48 00. Vi er til rådighed alle hverdage kl. 8.00 - 20.00 og weekend kl. 10.00 - 16.00. Vi kan også ringe dig op - udfyld nedenstående formular, og vi vil kontakte dig telefonisk inden for to hverdage.

Emne

Bemærk:

Når du har valgt emnet ”Oprettelse af lønkonto + kort og netbank”, er det ikke nødvendigt, at vi ringer dig op og hjælper dig i mål. Når du har udfyldt formularen nedenfor og trykket på "Send", bliver du sendt videre til MitID. Herefter kan du med det samme ansøge om en lønkonto hos os – i få, nemme trin.

Undlad venligst at skrive dit CPR-nummer eller andre personfølsomme informationer her.

Dine oplysninger

Hvilket tidsrum vil du helst kontaktes i?

Behandling af personoplysninger

Dine oplysninger behandles fortroligt. Vi indsamler og behandler kun personoplysninger til specifikke formål, og vi sletter oplysningerne igen, når vi ikke længere har et lovligt formål med at opbevare og behandle dem. Du kan læse mere om bankens behandling af personoplysninger her.

Du kan blive kunde online

Tak for din interesse for at blive kunde i Arbejdernes Landsbank.

Når du ønsker at oprette en lønkonto hos os, kan du ansøge om det online. Når du har sendt kontaktformularen, bliver du viderestillet til en side, hvor du kan logge ind med MitID. Herefter bliver du guidet gennem få trin, der sikrer, at vi har de korrekte oplysninger i din ansøgning om at blive kunde hos os.

Ved brug af MitID accepterer du, at vi må behandle dit CPR-nummer. Hvis du ikke har MitID, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf.: 38 48 48 48 – så hjælper vi dig.

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.