Hvordan kommer du rundt i byen?

Som ung skal det være nemt og hurtigt at komme fra A til B - f.eks. når du skal til og fra studiet, studiejobbet eller fritidsinteresser - og så gør det jo heller ikke noget, at transporten er billig. Få vores gode råd til at komme rundt i byen uden at sætte økonomien over styr.

Tag cyklen

Bor du i en storby, er det både nemt og hurtigt at hoppe på cyklen. Du slipper for lange bilkøer eller offentligt transport, der svigter, og så sparer du miljøet for CO2 og din pengepung for en større udgift.

Brug offentlig transport

Svigter cyklen, eller er der lang vej mellem dit studie og dit hjem, er offentlig transport et godt og økonomivenligt valg. Ofte kan du få rabat på bus- og togkort, når du er ung og/eller studerende.

Delebil eller købebil?

Er du afhængig af en bil - f.eks. hvis du bor i provinsen, og der er langt mellem bus­stop­pe­ste­der­ne - har du mulighed for at investere i en bil. Vi hjælper gerne med rådgivning og tilbyder billån på kon­kur­ren­ce­dyg­ti­ge vilkår.

Som ung med et relativt begrænset kørselsbehov kan der være god grund til at melde dig ind i en delebilordning. Det giver dig nemlig en kontant månedlig besparelse. 

Kontakt os