Børn og unge 7-17 år

Har dit barn brug for et betalingskort eller en konto til sine egne penge? I arbejdernes Landsbank har vi altid en løsning, der passer til dit barns alder. På siden her kan du få et overblik over, hvad vi kan tilbyde børn og unge mellem 7-17 år.

Vi tilbyder

 • Mastercard

  Med et Mastercard Ung (13-17 år) eller Mastercard Mini (7-12 år) kan dit barn nemt og sikkert betale i forretninger og hæve penge i pengeautomater.

 • Young Money konto

  Young Money kontoen er en konto til alle 7-17-årige. Kontoen kan benyttes til lommepenge og pengegaver og som løn- og NemKonto.

 • En fælles app

  Young Money-appen er et gratis tilbud til børnefamilier. Via appen kan dit barn se sin saldo på kontoen og følge sit forbrug, og som forælder kan du nemt overføre penge til dit barn.

 • Konfirmationskonto

  Hvert år bliver mange konfirmander fejret med fest og store pengegaver - og så er der brug for en konto til alle pengene.

 • Børneopsparing

  Med en AL Børneopsparing har du mulighed for at give dine børn, børnebørn eller oldebørn en god økonomisk start på deres voksenliv.

Young Money: Ny app til dig og dit barn

Skab sunde pengevaner med Young Money

Young Money er en app til lommepenge og opsparing. Young Money hjælper dit barn med at holde styr på sine penge og giver en større forståelse for, hvad pengene er værd.

Tal om økonomi med dit barn

Få gode råd til, hvordan du som forælder kan hjælpe dit barn med at udvikle et sundt forhold til penge.

Se også