Familien i centrum

Tryghed til at skabe det gode liv for dig og dine børn. Arbejdernes Landsbank er for hele familien. Derfor har vi også en række gode tilbud til børn. Læs mere om, hvad vi kan tilbyde dit barn.

 • Credit Card

  Kort til børn

  Få overblik over hvilke kortmuligheder, der er til dit barn. Bestil et Mastercard Mini eller et ungdomshævekort til dit barn.

 • Bank

  Konti til børn

  Det er vigtigt at give sine børn en god økonomisk start på voksenlivet. Start en AL-Børneopsparing eller en AL-BørnePlus eller opret en Lommepengekonto.

 • Family

  Børneopsparing

  Med en AL-Børneopsparing har du mulighed for at give dine børn, børnebørn eller oldebørn en god økonomisk start på deres voksenliv.

Tilbud til 0-6 årige

I Arbejdernes Landsbank har vi et ønske om at være bank for vores kunder hele livet, derfor tilbyder vi muligheder til børn, der er med at udvikle dem med en bedre forståelse for penge og økonomi.

Vi tilbyder

Sunde pengevaner

I Young Money appen kan dit barn selv følge med i sit forbrug, anmode om lommepenge og sætte opsparingsmål. Og som forælder har du fuld kontrol og overblik over, hvad dit barn bruger sine penge på.

Få gode råd til at tale økonomi med dit barn

Hjælp dit barn med at forstå og skabe sig en sund økonomi, så er der større chance for, at barnet ikke får gældsproblemer senere hen.