Vil du være med til at forme fremtidens netbank?

Sammen med vores IT-leverandør BEC vil vi gøre mobil- og netbank endnu bedre, og du kan hjælpe ved at deltage i vores brugerpanel.

Vi vil gøre vores mobil- og netbank endnu bedre. Derfor er vi gået sammen med vores IT-leverandør BEC om at afdække vores kunders digitale behov, og du kan hjælpe ved at deltage i brugerpanelet.

Om brugerpanelet
Som deltager i panelet vil du højest fire gange om året blive inviteret til en undersøgelse – og du vil altid kun blive inviteret til de undersøgelser, som BEC vurderer er relevante for dig baseret ud fra de svar, du angiver i forbindelse med din tilmelding. 

Du bestemmer selv, om du vil deltage i alle undersøgelser eller blot nogle af dem. Hver undersøgelse tager mellem 10 og 60 minutter. Når du deltager i de lange bru­ger­un­der­sø­gel­ser, vil BEC kvittere med et gavekort.

Alle kan være med
For at sikre at vores løsninger rammer vores kunders behov, vil vi gerne have et repræsentativt udsnit af vores kunder i brugerpanelet – mænd, kvinder, unge, ældre og med forskellige brug af net- og mobilbank.

Tilmeld dig her
Er du interesseret i at deltage, kan du tilmelde dig her.Du deltager anonymt
Dine svar vil kunne blive brugt af BEC, og de bliver kun delt i anonymiseret form.

Per­so­nop­lys­nin­ger bliver opbevaret og behandlet sikkert, og som deltager kan du til enhver tid framelde dig igen og få dine oplysninger slettet. Læs mere om, hvordan BEC behandler per­so­nop­lys­nin­ger her.

Relaterede artikler