Få glæde af de indefrosne feriepenge allerede nu

Få glæde af de indefrosne feriepenge allerede nu

Et politisk flertal er for nyligt blevet enige om, at danskerne senest til oktober kan se frem til at få udbetalt tre uger af deres indefrosne feriepenge. Måske har du allerede besluttet, hvad du skal bruge pengene til, når de lander på din konto til efteråret. Eller måske drømmer du om at kunne bruge pengene til at gøre din kommende sommerferie lidt sødere. Er det sidste tilfældet, så kan vi glæde dig med, at du faktisk kan låne feriepengene hos os allerede nu på særligt attraktive vilkår.

”Regeringens beslutning om at udbetale en del af danskernes indefrosne feriepenge er et stærkt incitament til at få sat gang i hjulene og økonomien igen. Og jo hurtigere det kan ske, jo bedre. Det vil vi i Arbejdernes Landsbank gerne bakke op om ved at gøre det muligt for vores kunder at låne pengene allerede nu på særligt attraktive vilkår – fremfor at skulle vente til oktober”, siger bankens ordførende direktør Gert Jonassen og fortsætter:

”Sommerferien er en dyr periode for de fleste danskere, og derfor giver det ekstra god mening, at man allerede nu kan få adgang til at låne pengene. Det er en oplagt måde, hvorpå vi som bank kan hjælpe og støtte vores kunder bedst muligt. Og tager man de sam­fund­s­ø­ko­no­mi­ske briller på, giver det heldigvis også rigtig god mening, da det kommer både virksomhederne og økonomien som helhed til gode, at vi får pengene ud at leve hurtigst muligt”, slutter Gert Jonassen.

Helt konkret tilbydes lånet som en særlig fe­rie­kon­tokre­dit, som er gratis at oprette. Kreditten vil have en lav rente på 3,25 %*, og der er hverken gebyr eller provision på kreditten.

Som kunde kan man låne op til det beløb, som man vil få udbetalt i feriepenge til oktober, og lånet skal så indfries, når feriepengene lander på kontoen. Lånet er forbeholdt eksisterende kunder med en Nem-konto og tilbydes, som altid, på baggrund af en individuel og faglig vurdering.

Tal med din rådgiver - vi er klar til at hjælpe dig

>Find filial og medarbejder her

*) Kredittens hovedstol: 20.000 kr. Samlet kreditbeløb (udbetalt til kunden): 20.000 kr. Omkostninger til etablering af kreditten: 0 kr. Løbetid: 3 måneder. Pålydende årlig rente 3,25 %. Debitorrente 3,29 %. Årlige omkostninger i procent (ÅOP): 3,3 %. Samlet til­ba­ge­be­ta­ling: 20.163 kr. Heraf samlede kre­di­tom­kost­nin­ger: 163 kr. Regnestykket forudsætter, at kreditten optages 1.7.2020 og afvikles fuldt ud 1.10.2020. Rente- og gebyrsatser er pr. 18. juni 2020.

Relaterede artikler