Gå til indhold PrivatErhvervUnderskriftsrum Gå til navigation
Rekord i regnskabet: 18.000 flere kunder

Rekord i regnskabet: 18.000 flere kunder

20. februar 2019
Gå til nyhedsoversigt

Med et tilfredsstillende 2018-resultat på 339 mio. kr. før skat når vi godt i mål med de forventninger, vi oprindeligt havde til 2018. Til gengæld slår vi vores egne forventninger, når det gælder kundetilgang. I 2018 er vi nemlig blevet intet mindre end 18.000 flere kunder!

”Det er en imponerende kundevækst, som slår alle rekorder i vores snart 100-årige historie. Det er vi hamrende stolte af, og det er en stor tillid, som vi hver dag arbejder for at leve op til,” siger ordførende direktør i Arbejdernes Landsbank, Gert R. Jonassen.

Videoen kan ikke afspilles, da du ikke har tilladt brug af cookies.

Magiske 10 år

Arbejdernes Landsbank er netop kåret som danskernes foretrukne bank for 10. år i træk af Voxmeter og er i samme periode vokset med 111.000 kunder, så vi nu er tæt på at runde 300.000 kunder.

”Mange af vores nye kunder siger, at det er den høje kundetilfredshed og vores adfærd som ansvarlig bank, der gør, at de vælger os til. Flere og flere boligkunder kigger også vores vej, fordi vi med både AL-BoligBonus og KundeKroner kan tilbyde nogle af markedets allerbilligste finansieringsmuligheder for boligkøbere,” siger Gert R. Jonassen.

Tilfredsstillende resultat

På resultatsiden kan vi notere et overskud på 339 mio. kr. før skat, som i regnskabet beskrives som tilfredsstillende og solidt.

”2018 har været et år med svære betingelser på de finansielle markeder, og set i det lys kan vi godt tillade os at være tilfredse med at have nået vores mål for året med et resultat på 339 mio. kr. Samlet set giver det os et meget solidt afsæt for at fortsætte vores sunde vækst i årene fremover,” siger Gert R. Jonassen, der for 2019 forventer et resultat på 275-325 mio. kr. før skat.

Åbninger nye steder

Arbejdernes Landsbank åbnede i juni 2018 et nyt og innovativt kundeunivers, AL², ved Nørreport i København, hvor bank og café smelter sammen på en helt ny måde. Et lignende sted åbner i Aarhus i 2019. Og så åbnede banken en mere traditionel bankfilial i Rønne på Bornholm i december.