Gå til indhold PrivatErhvervUnderskriftsrum Gå til navigation
Ny kåring: Her får du det billigste Mastercard Gold Basic og Visa/dankort

Ny kåring: Her får du det billigste Mastercard Gold Basic og Visa/dankort

13. marts 2019
Gå til nyhedsoversigt

Som kunde i Arbejdernes Landsbank har du rigtig gode kort på hånden. Du har faktisk også det billigste Mastercard Gold Basic og Visa/Dankort ifølge en ny undersøgelse fra sammenligningsportalen Samlino.dk.

Samlino.dk har sammenlignet kreditkortpriser i de 10 største banker i Danmark og har netop kåret Arbejdernes Landsbank til at have "Danmarks billigste Mastercard Gold Basic" og 3 banker til at have ”Danmarks billigste Visa/dankort” - heriblandt Arbejdernes Landsbank.

Spar op til 605 kr. på Mastercard Gold Basic og få en masse fordele

Udover at du med et Mastercard Gold Basic fra Arbejdernes Landsbank får fordele som inkluderet rejseforsikring, AL-købssikring, prissikring og rabat på billeje hos udvalgte udbydere, så får du også landets billigste Mastercard Gold ifølge Samlino.dk. Hos os får du kortet inklusiv fordele til 395 kr. om året - til sammenligning koster kortet 1000 kr. om året hos den dyreste bank i undersøgelsen.

Læs mere om vores Mastercard Gold Basic

Bestil et Mastercard

Er du i forvejen kunde og ønsker at bestille et Mastercard, kan du selv ansøge om det via din netbank. Du kan også udfylde et ansøgningsskema og aflevere det i den filial, hvor du er kunde.

Er du ikke kunde, kan du kontakte os alle hverdage mellem kl. 8.00 og 20.00 og i weekenden mellem kl. 10.00 og 16.00 på telefon 38 48 48 48. Du kan også kontakte os online via kontaktformular eller kigge forbi en lokal filial.

Kontakt online

Spar op til 200 kr. på Visa/dankort

Samlino.dk konkluderer også, at du får det billigste Visa/dankort hos 3 banker - heriblandt Arbejdernes Landsbank, hvor du som kunde i banken får kortet helt gratis. Til sammenligning koster kortet 200 kroner om året hos den dyreste bank i undersøgelsen.

Læs mere om vores Visa/dankort

Lave gebyrer - en bank for alle

”Arbejdernes Landsbank er en bank for alle, og vi forsøger at holde gebyrerne på et absolut minimum, så alle kan være med,” siger kortchef Dorte Poulsen. Som kunde kan du bestille/ansøge om de fleste kort via netbank. Eller ved at kontakte os direkte.