Gå til indhold PrivatErhvervUnderskriftsrum Gå til navigation
Arbejdernes Landsbank ny officiel partner for herrelandsholdet i fodbold

Arbejdernes Landsbank ny officiel partner for herrelandsholdet i fodbold

11. marts 2019
Gå til nyhedsoversigt

Arbejdernes Landsbank har indgået en ny flerårig sponsoraftale med fodboldlandsholdet og får titel af ”officiel partner” sammen med Danske Spil.

Når herrelandsholdet i fodbold næste mandag mødes forud for de forestående landskampe – venskabskampen mod Kosovo og EM-kvalifikationskampen mod Schweiz – bliver det med bl.a. Arbejdernes Landsbanks logo på træningstøjet.

Udvidelse af bankens kommercielle partnerskaber

Arbejdernes Landsbank har allerede flere kommercielle partnerskaber i den danske Superliga som sponsor for Brøndby IF, AGF, FC Nordsjælland og Vejle. Banken har desuden været officiel partner for kvindelandsholdet siden 2017 og bliver nu altså også officiel partner for herrelandsholdet.

- Herrelandsholdet i fodbold har med rette en helt særlig status i Danmark og kan om nogen samle hele nationen. Holdet har været igennem en rigtig spændende udvikling de seneste år, hvor fællesskabet og benhårdt arbejde har kastet flotte resultater af sig, som vi så det til VM i Rusland i sommer. Den udvikling og de dyder vil vi gerne bakke op om og blive en del af frem mod EM2020, der bliver en kæmpe fodboldfest i hele Danmark, siger Branding- & Kommunikationsdirektør Peter Froulund.

Partnerskabet mellem DBU og Arbejdernes Landsbank er den første aftale, der er blevet indgået, efter at Spillerforeningen og DBU indgik en seksårig fælles landsholdsaftale.

- Arbejdernes Landsbank er en stærk aktør i dansk fodbold og det er en markant styrkelse at få dem som Officiel Partner for Herrelandsholdet. Vi ser frem til, at vi sammen kan styrke opbakningen til holdet frem mod EM2020. Samtidigt glæder vi os over, at vi med denne aftale kan sikre flere ressourcer til udviklingen af dansk fodbold, siger chef for kommercielle partnerskaber i DBU Kasper Sindt.

Herrelandsholdet står foran EM-kvalifikation og muligheden for at spille EM-slutrunde i Parken i København.