Gå til indhold PrivatErhvervUnderskriftsrum Gå til navigation
Ferieklar? Husk rejseforsikringen

Ferieklar? Husk rejseforsikringen

4. juni 2018
Gå til nyhedsoversigt

Ferietid er lig med rejsetid for mange danskere. Men man kan være uheldig at blive syg eller komme galt afsted – enten på feriedestinationen eller umiddelbart før afrejse. I de tilfælde kan en god rejseforsikring redde en del af ferien. 

Hos Arbejdernes Landsbank tilbyder vi rejseforsikringer på Mastercard med lave priser og god dækning i samarbejde med If. Og vi er endda kåret til den billigste udbyder af netop Mastercard.

Få et AL-Mastercard

Ansøg via netbank

Dækker ved sygdom

Med en rejseforsikring på et AL-Mastercard til 795 kr. om året (Verden + Danmark 60 dage) får du kompensation eller erstatningsrejse, hvis der opstår akut sygdom eller tilskadekomst. Der er også afbestillingsforsikring med på denne model, så du får erstatning, hvis sygdom, død eller tilskadekomst skulle aflyse turen på forhånd.  Læs mere i dækningsoversigten. 

Kortholder behøver ikke at være med på denne rejse, for at den dækker ægtefælle/samlever samt børn til og med 23 år. Denne forsikring gælder i øvrigt også rejser i Danmark.

Den billigste model – endda med hjemtransport

Hvis du vil nøjes med den mest basale rejseforsikring (Verden, 30 dage), så kan du vælge et Mastercard Gold Basic til 395 kr. om året. Den giver dig fuld dækning for de dele af rejseforsikringen, som det gule sundhedskort plejede at dække, bl.a. den meget dyre hjemtransport. Derudover er der ubegrænset dækning af hospitals- og lægeudgifter.

Denne model giver til gengæld ikke kompensation eller erstatningsrejse, hvis der opstår akut sygdom eller tilskadekomst før eller på rejsen.

Denne rejseforsikring dækker ligeledes kortets ejer, ægtefælle/samlever samt børn til og med 23 år. Med dette kort skal kortholder være med på rejsen.

Rejseforsikring gælder fra dag 1

Hvis du skal have et nyt Mastercard med rejseforsikring, kan du bestille i netbank. Eller via din filial, hvis du udfylder og medbringer skemaet fra vores hjemmeside.

Der er en leveringstid på ca. 7-14 dage, hvis du skal have tilsendt et nyt Mastercard. Men selve rejseforsikringen træder i kraft lige fra den dag, du får mulighed for at underskrive og godkende din bestilling elektronisk i netbank – typisk samme dag eller dagen efter din bestilling. Så du kan faktisk godt tage på ferie med en gyldig rejseforsikring, selv om du ikke har modtaget dit nye Mastercard endnu.

Du kan også fint tage dit gamle Mastercard med på rejsen, da det stadig kan bruges til betaling. Som du nok ved, er det altid en god ide at have mindst 2 betalingskort med på ferien.

Få et AL-Mastercard

Ansøg via netbank