Rejseforsikring

Rejseforsikring

Rejseforsikringen omfatter bl.a. afbestillingsforsikring, ubegrænset hjemtransport og ubegrænset dækning af hospitals- og lægeudgifter – læs mere om dækning og priser:

Forsikringen dækker rejser i hele verden og hele familien – dvs. børn til og med 23 år. Børn under 24 år, der rejser uden kortholder, er automatisk dækket via en særlig Ungdomsforsikring, der gratis følger med den almindelige rejseforsikring.

AL-Købssikring

AL-Købssikring er en gratis forsikring til alle med et Mastercard/Mastercard debit med rejseforsikring.

Forsikringen dækker køb af fabriksnye varer, du køber med dit Mastercard/Mastercard debit. Den er gratis og dækker i 5 år.

Forsikringen dækker også eventuelle køb på Mastercard familiekort.

Forsikringen omfatter:

  • Købsforsikring

    Dækker tyveri ved indbrud samt fysisk skade, så varen ikke fungerer efter hensigten. Forsikringen dækker i 90 dage fra købet.

  • Prissikring

    Dækker en prisdifference, hvis du f.eks. har købt en ny vaskemaskine, og du inden for 90 dage ser den i en tilsvarende butik til en lavere pris.

  • Udvidet reklamationsret

    Købeloven sikrer dig en reklamationsret i 2 år. Udvidet reklamationsret gælder ved køb af elektriske varer/genstande (fjernsyn, computer o.l.), så ’lovens’ reklamationsret øges med yderligere 3 år til i alt 5 år.