Hvilket kort kan jeg vælge?

Hvilket kort kan jeg vælge?

I Arbejdernes Landsbank kan du få et kort fra du er 7 år gammel, og indtil du fylder 18 år, kan du alene vælge mellem følgende kort:

  • Fra 7 år kan du få et Mastercard Mini - et kort, der kan benyttes i forretninger og pengeautomater samt på internettet - eller et AL-Ungdomshævekort, der alene kan benyttes i vores pengeautomater eller ved en af vores kasser i en filial.
  • Fra 13 år kan du få et Mastercard Ung – et kort, der kan bruges i forretninger og i pengeautomater, men det kan til gengæld aldrig trækkes over. Der kan alene hæves/bruges det beløb, der står på kontoen – der er såkaldt saldokontrol, hver gang kortet benyttes.

Når du fylder 18 år, er der flere valgmuligheder, men også valgmuligheder, hvor vi bl.a. stiller krav om, at du kan opfylde vores almindelige regler om kreditværdighed, dvs. have en almindelig sund økonomi – se mere om mulighederne i kortvejledningen for kort til privatkunder.

Som du kan se af kortvejledningen, så er der mulighed for kort med og uden en rejseforsikring, og der er mulighed for kort, hvor der er tilknyttet en gratis kassekredit. For at få et mere detaljeret overblik over kortmulighederne for kunder fra 18 år  kan du se mere i oversigten, der sammenligner vores kort til privatkunder fra 18 år.