Konfirmationskonto

Konfirmationskonto

Hvert år springer konfirmander ud i hobetal, og mange bliver fejret med fest og store pengegaver - og så er der brug for en konto til alle pengene. Hos os kan dit barn få en Konfirmationskonto med en rente på hele 5 % om året.*

*) Rentesatsen er variabel. Der tilskrives renter én gang om året. Nominel årlig rente – et eksempel: Indestående på kontoen pr. 14.5.2020 er 25.000 kr., den nominelle årlige rente er 2,96 %. Så vil beløbet 1.12 være vokset til 25.732 kr. 

Sådan får dit barn en Konfirmationskonto

Du kan som forælder oprette én konto pr. barn. Der kan indsættes op til 25.000 kr. på kontoen. Pengene er ikke bundet, men kan frit hæves, når dit barn ønsker det.

For at oprette en Konfirmationskonto til dit barn skal du kontakte din rådgiver eller lokale filial. Husk at medbringe legitimation på både dig selv og dit barn. Kontoen skal oprettes i det år, hvor dit barn bliver konfirmeret eller nonfirmeret.

Vil du oprette en konfirmationskonto?

Ring eller kig forbi en af vores filialer. Så hjælper vi dig med at oprette en konfirmationskonto.

Få et kort til kontoen

Det er muligt at få et Mastercard Ung knyttet til kontoen. Kortet er gratis og kan bruges i forretninger, i pengeautomater og på nettet. 

Læs om Mastercard Ung

Overføres automatisk til en Uddannelseskonto

Konfirmationskontoen udløber 1. december det år, kontoen er oprettet, og de resterende penge overføres til en Uddannelseskonto – en konto, der tilbyder mange flere muligheder.

Læs om Uddannelseskonto

video
  • Skal oprettes det år, dit barn konfirmeres eller nonfirmeres
  • Du kan oprette én konto pr. barn og indsætte maks. 25.000 kr. på kontoen
  • Pengene er ikke bundet, man kan frit hæves, når det ønskes
  • Du kan få et Mastercard Ung knyttet til kontoen
  • Kontoen udløber 1. december det år, kontoen er oprettet - hvorefter indestående overføres til en Uddannelseskonto

Mor og far: Hjælp konfirmanden med pengene

Rundt om i landet springer årets konfirmander ud i hobetal, og mange bliver fejret med store fester og pengegaver. Er dit barn iblandt, er der alt mulig grund til, at du som forælder hjælper konfirmanden med pengebunken - så der bliver råd til tant og fjas, uden at pengene forsvinder op i den blå luft. 

Få 4 råd til, hvordan du hjælper dit barn med konfirmationspengene