Bliv finanselev

I Arbejdernes Landsbank fokuserer vi på at være der, hvor vores kunder er. Vi har filialer i hele Danmark og prioriterer nærheden højt. Vi lægger vægt på dialog i øjenhøjde, tilgængelighed og ansvarlig rådgivning. Har du den tankegang og indstilling, der skal til for at skabe de bedste løsninger for vores kunder, så har vi en spændende karriere til dig.

Om uddannelsen

Med en plads hos Arbejdernes Landsbank tager du det næste skridt i din karriere. Den 2-årige uddannelse byder på en spændende tid fuld af udfordringer og succesoplevelser. Vores holdning er, at din uddannelse skal ligne den virkelige verden så meget som muligt.

Som finanselev i Arbejdernes Landsbank gør du dit skrivebord til dit eget fra dag et, og du får tildelt dine egne praktiske opgaver og kundekontakter. Sideløbende med dine arbejdsopgaver følger du et ud­dan­nel­ses­for­løb via Fi­nans­sek­to­rens Ud­dan­nel­ses­cen­ter, som står for den teoretiske del af uddannelsen.

I løbet af uddannelsen bliver du introduceret til vores strategier og måde at arbejde på. Du får en god fornemmelse af alle aspekter af rådgiverjobbet, samt indblik i hvordan vi servicerer og rådgiver vores kunder. Vi garanterer, at du får "jord under neglene" og får lov til at prøve tingene af i praksis.

Du får ansvaret for din egen kun­depor­te­føl­je af yngre kunder, som du skal servicere og rådgive inden for alle bankens for­ret­nings­om­rå­der. Sammen med dine kolleger skal du markedsføre filialen i området, ligesom du via lokale aktiviteter og dit netværk skal være med til at tiltrække nye gode kunder til filialen.

Derfor valgte vi Arbejdernes Landsbank

Finanselever

Praktisk information
Send din ansøgning

Sammen med ansøgningen bedes du sende CV og karakterer fra igangværende/afsluttet uddannelsesforløb.

Når du sender os en ansøgning, lægger vi vægt på følgende:
  • Hvorfor vil du have en uddannelse som finanselev hos os?
  • Hvorfor vi skal vælge dig?
  • Hvad du er god til?
  • Hvad du har af erhvervserfaring?
  • Hvad du laver i din fritid?
  • Hvis du er uddannet Finansøkonom, kan vi desværre ikke tage dig i betragtning til stillingen som Finanselev, i stedet vil vi opfordre dig til at holde øje med vores stillingsopslag til Finanstrainee.
Ledige stillinger

Se også