Souschefen

Souschefen

Filialledelsen i vores filialer består typisk af en filialdirektør og en souschef. En række større filialer har vi en privatkundechef og/eller en erhvervskundechef, der har ansvaret for en mindre gruppe medarbejdere. 

Læs mere om jobbet som "næstkommanderende" i vores filialer og mød souschef Camilla Randlev Nielsen, filialen i Åbyhøj, Aarhus. 

Min chef har altid været god til at skubbe på og åbne nogle døre for mig

Camilla Randlev Nielsen er et talent under udfoldelse. Med masser af ben i næsen og opbakning fra banken har hun tidligt i karrieren fået gradvist større ansvarsområder i Arbejdernes Landsbank. Hun begyndte som finanselev i banken, og inden hun fyldt 30 år, var hun teamleder for 8 kundemedarbejdere. I dag er hun som 35-årig souschef i en filial med 8 medarbejdere. Hun er en vigtig del af bankens fremtid og har altid fået at vide af Arbejdernes Landsbank, at hun kan, hvad hun vil. Banken opmuntrer altid sine talenter.

- Jeg fik faktisk jobbet som souschef, mens jeg var på barselsorlov. De ville godt vente på, at jeg kom tilbage, selv om de så stod uden souschef i 5 måneder. Jeg har aldrig tænkt, 'åh nej i dag skal jeg på arbejde.' Jeg kan slet ikke huske, at der har været en dag, hvor jeg ikke har haft lyst til at tage på arbejde. Det lyder lidt skørt, men det er rigtigt. Arbejdernes Landsbank har en positiv tilgang til hverdagen. Der er selvfølgelig mål, vi skal nå i løbet af et år, men der er altid plads til at fokusere på kunderne og på at have det godt. Vi sætter altid kunderne først. Vi er ikke bare et stort tog, der braser af sted.

- Banken bygger på nogle sunde og menneskelige værdier, og det er årsagen til, at jeg stadig er her og har valgt at gøre karriere i Arbejdernes Landsbank. Jeg er meget stolt af vores værdier og stolt af den måde, vi har klaret finanskrisen på. Banken er stort set ikke blevet ramt af krisen, vi holder stadig hovedet højt, og vigtigst af alt så er vores kunder også kommet godt igennem denne krisetid.

- Min chef har altid været god til at skubbe på og åbne nogle døre for mig. Han har troet meget på mig og bakket mig op i, at jeg havde ambitioner om at stige i graderne. At blive souschef var endnu et vigtigt skridt for mig på vejen mod mit mål om en dag at blive filialdirektør. Jeg føler helt klart, at banken nok skal give mig muligheden. Arbejdernes Landsbank bakker op om medarbejdere med ambitioner, og de ser meget positivt på videreuddannelse og efteruddannelse. Hvis en medarbejder ønsker at læse, så siger de ikke nej. De har stor forståelse for udvikling.

Camilla Randlev Nielsen er godt eksempel på, hvad man med energi og et åbent sind kan opnå i Arbejdernes Landsbank. Camilla begyndte som finanselev i Viborg, blev siden kunderådgiver i Silkeborg og derefter teamleder for 8 kundemedarbejdere i Aarhus. Omtrent samtidig som udnævnelsen til teamleder, færdiggjorde hun Handelshøjskolernes Erhvervsøkonomiske Diplomuddannelse (HD), som banken betalte for. I dag er Camilla souschef i Åbyhøj i Aarhus.

Aktiv del af ledelsesteamet

Som souschef bliver du en aktiv del af ledelsesteamet og de udfordringer, I som filial står overfor. Det betyder også, at du får en afgørende rolle i forhold til, at filialen når sine resultater, og filialens medarbejdere fungerer som et hold og udvikler sig. 

Som næstkommanderende i filialen, er du stedfortræder for filialdirektøren, når han/hun ikke er til stede.

Du har også din egen kundeportefølje af privat-, erhvervs- og foreningskunder, som du er ansvarlig for at servicere efter bankens kundekoncepter.

Du skal også deltage i filialens markedsføringsmæssige aktiviteter sammen med filialens kunderådgivere.

Dit ansvar er alene privatkunder

Som privatkundechef er du en aktiv del af ledelsesteamet og de udfordringer, I som filial står overfor. Det betyder også, at du får en afgørende rolle i forhold til, at filialen når sine resultater, og filialens medarbejdere fungerer som et hold og udvikler sig.

I filialdirektørens fravær, træder du ind i dennes rolle, inden for privatkundeområdet.

Som privatkundechef har din egen kundeportefølje af privatkunder, som du er ansvarlig for at servicere efter bankens kundekoncepter.

Dit ansvar er alene erhvervskunder

Som erhvervskundechef er du en aktiv del af ledelsesteamet og de udfordringer, I som filial står overfor. Det betyder også, at du får en afgørende rolle i forhold til, at filialen når sine resultater, og filialens medarbejdere fungerer som et hold og udvikler sig.

I filialdirektørens fravær, træder du ind i dennes rolle, inden for erhvervskundeområdet.

Som erhvervskundechef har din egen kundeportefølje af erhvervskunder, som du er ansvarlig for at servicere efter bankens kundekoncepter.