Gå til indhold PrivatErhvervUnderskriftsrum Gå til navigation
Praktik finansøkonomer

Praktik finansøkonomer

Ønsker du et praktikophold med et spændende indblik i bankverdenen? Ønsker du sparring i forbindelse med dit speciale? Og ønsker du at komme i betragtning til et udfordrende rådgiverjob efter praktikopholdet? ... Så har vi måske lige det, du går og drømmer om. 

Praktik finansøkonomer

Praktikophold

I løbet af praktikopholdet bliver du introduceret til vores strategier og måde at arbejde på. Du får en god fornemmelse af alle aspekter af rådgiverjobbet, samt indblik i hvordan vi servicerer og rådgiver vores kunder. Vi garanterer, at du får "jord under neglene" og får lov til at prøve tingene af i praksis.

Vi sammensætter et program, så det skaber det bedst mulige udgangspunkt for dit arbejde med specialet. Du kommer selv med ideen til opgaven. Vi sørger for kompetente medarbejdere, som kan hjælpe dig godt på vej med input, egne erfaringer og sparring inden for deres specialeområde.

Din profil

Du er i gang med uddannelsen som Finansøkonom og kan dokumentere gode resultater. Herudover skal du have lyst til at arbejde med mennesker og økonomi.

Du skal have lyst til at finde løsninger, som passer til den enkelte situation. Det kræver viden, nysgerrighed og interesse for mennesker samt evnen til at skabe win-win løsninger.

Du er udadvendt, lyttende og gør en aktiv indsats for at leve dig ind i kundernes ønsker og behov. Vi forventer, at du er serviceorienteret og bevidst om, at det er netop din indsats overfor kunderne, der gør forskellen i forhold til konkurrenterne.

Du har et højt energiniveau. Du er god til at vise begejstring og fejrer gerne egne og dine kollegers resultater og succeser. Du er god til at skabe dig overblik, se muligheder og alternativer. Du kan arbejde selvstændigt, men fungerer også fint i et team.

Praktikpladser

Start: Januar 2024

Varighed: 3 måneder

Vi slår løbende vores praktikpladser op - find ledige pladser.

Er du interesseret i at få besked, når vi har ledige pladser, så kan du oprette dig i vores jobagent.