Gode råd

Gode råd

Vi har samlet nogle praktiske informationer og gode råd til din ansøgning og dit CV. Målet er, at du får sendt en god ansøgning og et godt CV - og at vi får en så målrettet ansøgning som muligt. 

Gode råd

Praktik

Når du har fundet det job, du vil søge, sender du ansøgningen online via den konkrete jobannonce.

Du skal registrere personlige data og oplysninger om uddannelsesbaggrund og erfaring og som minimum vedhæfte ansøgning og CV samt dine seneste eksamensbeviser. Udtalelser og andre bilag kan eventuelt sendes med, hvis de er relevante.

Herefter modtager du en e-mail med en bekræftelse på, at vi har modtaget din ansøgning. Er du interesseret i mere end ét job, skal du sende en ansøgning til hvert job.

 

Din ansøgning

Fokuser på, hvad din motivation er for at søge jobbet, og hvad der gør netop dig kvalificeret til jobbet. Forhold dig til det, der står i jobannoncen, og målret din ansøgning til det pågældende job. 

Skriv så konkret som muligt og kom gerne med nogle eksempler, der underbygger dine erfaringer og dine kompetencer.

Vær ærlig og lad være med at under-/oversælge dig selv. Det handler, om det rette match, at vi skal blive glade for netop dig og ikke mindst, at du skal blive glad for et job hos netop os.

Ansøgningen bør maks. fylde 1 side.

Dit CV

Giv et overblik over personlige oplysninger, erhvervserfaring og uddannelse. Vær præcis og skriv hvilke kompetencer, du har fået med, og hvilke resultater du har opnået.

Skriv altid det nyeste øverst, da det typisk vil være det mest relevante.

Suppler gerne med andre kvalifikationer, f.eks. sprog, it og personlige interesser, så vi får et helhedsbillede af dine kompetencer og dig som person.

Vedhæft eventuelt dokumentation, der kan underbygge dine kompetencer og kvalifikationer, f.eks. relevante anbefalinger eller eksempler på arbejdsopgaver.

Gode råd til samtalen

Du har måske allerede kendskab til hvordan du skal 'gå til en samtale'. Vi giver dog gerne et par råd om, hvad vi lægger vægt på.

Forbered dig

Læs jobannoncen grundigt igennem. Hvad går jobbet nøjagtigt ud på? Hvad kan du konkret bidrage med? Hvilke muligheder ser du i jobbet? Og hvilke kompetencer kan du bidrage med i forhold til jobbet?

Overvej hvilke værdier du lægger vægt? Dine værdier fortæller meget om, hvordan du er som person, og om du vil passe ind i den profil, som vi ønsker til det ledige job.

Selve samtalen

I forhold til selve samtalen så er det en fordel, hvis du:

  • er imødekommende
  • kommer med eksempler, hvor du har brugt dine kompetencer
  • ikke overspiller dine resultater og erfaringer
  • er dig selv.

Rent praktisk så sørg for at komme til tiden, og overvej også hvordan du er klædt på. Vi har ikke strenge krav til påklædning, men vi ønsker at blive opfattet professionelt.