Projektleder i IT-afdelingen

Vi har en lang række specialistfunktioner, der er med til at understøtte vores filialer med faglig ekspertise og sikre udviklingen i bankens forretning fremadrettet. Læs mere om jobbet og mød projektleder Trine Berg, IT-afdelingen.

Jeg har i høj grad indflydelse på, hvordan jeg planlægger min arbejdstid og min hverdag

I bankens IT-afdeling i Glostrup sidder en af bankens skarpeste projektledere. 41-årige Trine Krøyer Berg spreder smil og digitale opdateringer om sig i en lind strøm i bankens IT-afdeling. Hun er projektleder med ansvar for udvikling af bankens digitale selv­be­tje­nings­løs­nin­ger. Trine er i Arbejdernes Landsbank på 23. år og keder sig aldrig, siger hun. Trine begyndte i banken på samme måde som så mange andre - som elev. Men da hun som udlært ikke fandt sig til rette i rollen som kunderådgiver, åbnede der sig hurtigt nye muligheder i banken for Trine.

- Banken så muligheder i mig allerede dengang, selv om jeg kun var 21 år gammel og ikke rigtig kunne finde mig selv som kunderådgiver. Det ødelagde på ingen måde min karriere i banken, og da jeg på et tidspunkt udtrykte kritik af vores daværende IT-systemer, fik jeg lynhurtigt chancen for selv at rette op på det. Jeg blev tilbudt et job i IT-afdelingen, og det var helt perfekt for mig. Jeg fik mulighed for selv at være med til at skabe mit job, og i dag har jeg et fantastisk job med stor afveksling i opgaverne. En stor del af jobbet foregår i samarbejde med BEC (Bankernes EDB Central), og her sidder jeg med ved bordet, når nye selv­be­tje­nings­løs­nin­ger skal opfindes eller opgraderes. Jeg bruger næsten halvdelen af min tid på projekter hos BEC. Men har også projekter hjemme i banken, hvor jeg indimellem også underviser i vores systemer. Det er dejligt med et job med så stor afveksling.

- I løbet af min tid i banken har jeg læst en datamatiker-uddannelse og en projektleder-uddannelse. Banken har hjulpet mig med at få den nødvendige uddannelse, og jeg har fået alle de muligheder, jeg gerne ville have. Der findes en stor rummelighed i Arbejdernes Landsbank. Jeg har to børn, og det er rimelig nemt for mig at passe min karriere ind efter mit familieliv. Her er der intet krav om, at det er familien, der skal passe til jobbet, og jeg har i høj grad indflydelse på, hvordan jeg planlægger min arbejdstid og min hverdag. Det giver mig mulighed for at give alt på jobbet og samtidig være til stede og nærværende på hjemmefronten. Jeg nyder den store fleksibilitet, der er i vores organisation, og banken stoler tydeligvis meget på sine medarbejdere. Det gør også, at kollegerne har overskud til hinanden, og der er altid stor opbakning til sociale arrangementer. I Arbejdernes Landsbank vil man gerne hinanden, og langt de fleste ønsker at lære andre at kende på tværs af banken.

Kontakt Trine

Du er velkommen til at ringe eller sende en mail, hvis du har et spørgsmål til Trine.

  • Ring 38 48 47 14
  • Send en mail

 

Trine Berg

Se også