Projektleder i IT afdelingen

Projektleder i IT afdelingen

Vi har en lang række specialistfunktioner, der skal understøtte vores filialer med faglig ekspertise, og sikre udviklingen i bankens forretning fremadrettet. Det betyder bl.a., at hver enkelt stab skal være med til at udvikle eksisterende forretningsgange og også sikre, at banken overholder den gældende lovgivning på området. 

Læs mere om jobbet og mød projektleder Trine Berg, IT afdelingen.

Jeg har i høj grad indflydelse på, hvordan jeg planlægger min arbejdstid og min hverdag

I bankens IT-afdeling i Glostrup sidder en af bankens skarpeste projektledere. 41-årige Trine Krøyer Berg spreder smil og digitale opdateringer om sig i en lind strøm i bankens IT-afdeling. Hun er projektleder med ansvar for udvikling af bankens digitale selvbetjeningsløsninger. Trine er i Arbejdernes Landsbank på 23. år og keder sig aldrig, siger hun. Trine begyndte i banken på samme måde som så mange andre - som elev. Men da hun som udlært ikke fandt sig til rette i rollen som kunderådgiver, åbnede der sig hurtigt nye muligheder i banken for Trine.

- Banken så muligheder i mig allerede dengang, selv om jeg kun var 21 år gammel og ikke rigtig kunne finde mig selv som kunderådgiver. Det ødelagde på ingen måde min karriere i banken, og da jeg på et tidspunkt udtrykte kritik af vores daværende IT-systemer, fik jeg lynhurtigt chancen for selv at rette op på det. Jeg blev tilbudt et job i IT-afdelingen, og det var helt perfekt for mig. Jeg fik mulighed for selv at være med til at skabe mit job, og i dag har jeg et fantastisk job med stor afveksling i opgaverne. En stor del af jobbet foregår i samarbejde med BEC (Bankernes EDB Central), og her sidder jeg med ved bordenden, når nye selvbetjeningsløsninger skal opfindes eller opgraderes. Jeg bruger næsten halvdelen af min tid på projekter hos BEC. Men har også projekter hjemme i banken, hvor jeg indimellem også underviser i vores systemer. Det er dejligt med et job med så stor afveksling.

- I løbet af min tid i banken har jeg læst en datamatiker-uddannelse og en projektleder-uddannelse. Banken har hjulpet mig med at få den nødvendige uddannelse, og jeg har fået alle de muligheder, jeg gerne ville have. Der findes en stor rummelighed i Arbejdernes Landsbank. Jeg har to mindre børn, og det er rimelig nemt for mig at passe min karriere ind efter mit familieliv. Her er der intet krav om, at det er familien, der skal passe til jobbet, og jeg har i høj grad indflydelse på, hvordan jeg planlægger min arbejdstid og min hverdag. Det giver mig mulighed for at give alt på jobbet og samtidig være til stede og nærværende på hjemmefronten. Jeg nyder den store fleksibilitet, der er i vores organisation, og banken stoler tydeligvis meget på sine medarbejdere. Det gør også, at kollegerne har overskud til hinanden, og der er altid stor opbakning til sociale arrangementer. I Arbejdernes Landsbank vil man gerne hinanden, og langt de fleste ønsker at lære andre at kende på tværs af banken.

Trine Krøyer Berg begyndte som bankelev i Arbejdernes Landsbank i Slagelse. Efter to års elevtid flyttede hun til København og blev rådgiver i bankens filial i Brønshøj. Her var hun et års tid, før hun fik nye udfordringer i bankens IT-afdeling i Glostrup. Her har Trine for alvor fundet sig til rette. Først som IT-supporter for bankens filialer og nu som innovativ projektleder med ansvar for de digitale selvbetjeningsløsninger i Arbejdernes Landsbank.

Trine bor i Roskilde med Michael og sine 2 børn. I fritiden styrketræner hun, spiller tennis på fritidsbasis og volleyball på divisionsplan.

Jobbet som stabsmedarbejder

Frihed under ansvar, gode udviklingsmuligheder, stor specialistviden og kompetent ledelse er kerneområder for jobs i vores stabe. 

Som stabsmedarbejder kommer du til at arbejde i en funktion, hvor din specialistviden bliver værdsat, og vi ser din viden som et element, der kan være med til udvikle banken yderligere.

Vi ønsker at være kendt for vores høje faglighed både i organisationen og blandt vores eksterne samarbejdspartnere, og derfor vil du også opleve, at din fortsatte udvikling er vigtig for os.