Privatkundedirektør

Filialledelsen i vores kundeområder består typisk af en privatkundedirektør og en privatkundechef. Læs mere om jobbet leder vores kundeområder og filialer og mød privatkundedirektør Camilla Randlev Topholm i Åbyhøj, Aarhus.

Min chef har altid været god til at skubbe på og åbne nogle døre for mig

Camilla Randlev Topholm er et talent under udfoldelse. Med masser af ben i næsen og opbakning fra banken har hun tidligt i karrieren fået gradvist større ansvarsområder i Arbejdernes Landsbank. Hun begyndte som finanselev i banken, og inden hun fyldt 30 år, var hun teamleder for 8 kun­de­me­d­ar­bej­de­re. I dag er hun pri­vat­kun­de­di­rek­tør i et kundeområde/filial med 17 medarbejdere. Hun er en vigtig del af bankens fremtid og har altid fået at vide af Arbejdernes Landsbank, at hun kan, hvad hun vil. Banken opmuntrer altid sine talenter.

- Jeg fik faktisk mit gamle job som souschef, mens jeg var på barselsorlov. De ville godt vente på, at jeg kom tilbage, selv om de så stod uden souschef i 5 måneder. Jeg har aldrig tænkt, 'åh nej i dag skal jeg på arbejde.' Jeg kan slet ikke huske, at der har været en dag, hvor jeg ikke har haft lyst til at tage på arbejde. Det lyder lidt skørt, men det er rigtigt. Arbejdernes Landsbank har en positiv tilgang til hverdagen. Der er selvfølgelig mål, vi skal nå i løbet af et år, men der er altid plads til at fokusere på kunderne og på at have det godt. Vi sætter altid kunderne først. Vi er ikke bare et stort tog, der braser af sted.

- Banken bygger på nogle sunde og menneskelige værdier, og det er årsagen til, at jeg stadig er her og har valgt at gøre karriere i Arbejdernes Landsbank. Jeg er meget stolt af vores værdier og stolt af den måde, vi har klaret finanskrisen på. Banken er stort set ikke blevet ramt af krisen, vi holder stadig hovedet højt, og vigtigst af alt så er vores kunder også kommet godt igennem denne krisetid.

- Min chef har altid været god til at skubbe på og åbne nogle døre for mig. Han har troet meget på mig og bakket mig op i, at jeg havde ambitioner om at stige i graderne. At blive souschef i sin tid var endnu et vigtigt skridt for mig på vejen mod mit mål om en dag at blive filialdirektør og siden pri­vat­kun­de­di­rek­tør, som det hedder i dag. Jeg følte helt klart, at banken nok skulle give mig muligheden. Arbejdernes Landsbank bakker op om medarbejdere med ambitioner, og de ser meget positivt på vi­de­reud­dan­nel­se og ef­ter­ud­dan­nel­se. Hvis en medarbejder ønsker at læse, så siger de ikke nej. De har stor forståelse for udvikling.

Kontakt Camilla

Du er velkommen til at ringe eller sende en mail, hvis du har et spørgsmål til Camilla.

Se også