Gå til indhold PrivatErhvervUnderskriftsrum Gå til navigation
Filialsupporteren

Filialsupporteren

Mød filialsupporter Torben Kampmann, Filialsupport Odense. 

Jeg har fået mulighed for at fordybe mig

Efter 27 år som kunderådgiver i Nyborg ville Torben Kampmann gerne prøve noget nyt. Han var efterhånden kommet for tæt på sine kunder, syntes han og ville gerne prøve sig selv af på blandt andet realkredit. Da han kontaktede HR-afdelingen i Arbejdernes Landsbank, var han usikker på, om der overhovedet var en plads til ham et andet sted.

Der gik blot en måned, og så sad Torben i et nyt job som filialsupporter i Odense, hvor han supporterer filialernes kunderådgivere med deres lånesager. Han hjælper med det meste af kunderådgivernes papirarbejde, så de kan bruge tid på kunderne.

- Arbejdernes Landsbank har altid været lydhør over for mine ønsker. Jeg var nået til et punkt, hvor mine kunders børn efterhånden blev mine nye kunder, og jeg følte, jeg havde været med lidt for længe. Derfor var det så dejligt at få at vide, at jeg sagtens kunne bruges et andet sted i banken. HR var blot en måned om at finde nye udfordringer til mig, og det nye job gav mig troen på, at jeg faktisk har rigtig mange egenskaber, der kan bruges på mange måder. Det var lidt ligesom at få en ny start, og jeg følte, at der var stor tillid og tiltro til mig hele vejen igennem. Jeg fik oven i købet at vide, at HR sagtens kunne finde et andet job til mig, hvis det ikke lige var mig at være filialsupporter.

- Men det er mig. Jeg er vanvittig glad for at være filialsupporter. Jeg hjælper bl.a. mine kolleger ude i filialnettet,  når de har faglige spørgsmål om realkredit. I Filialsupport arbejder vi i grupper som realkredit, byggelån, erhverv, alm. udlån og andelsboliglån samt overførsler ind og ud af banken. Jeg sidder i Realkreditgruppen med speciale i købs- og byggesager samt efterbehandling af disse sager, og samtidig coacher jeg nye kollegaer i realkredit. Der sker konstant en udvikling i Filialsupport, hvor vi forsøger at gør tingene hurtigere og smartere. Det giver mig en konstant motivation til at lære nyt og forbedre mig.

Torben Kampmann begyndte sin karriere i Arbejdernes Landsbank som elev i 1982. Han blev udlært som kunderådgiver i filialen i Nyborg. Her blev Torben Kampmann i 27 år, indtil han for 6 år siden søgte forandring og nye udfordringer. Han ønskede sig mere tid til fordybelse og mulighed for at sætte sig ind i den mere tekniske del af den finansielle verden. En loyal og arbejdsom medarbejder som Torben Kampmann er meget værdsat i Arbejdernes Landsbank. Derfor var det heller ikke svært at finde et nyt job til Torben.