Mastercard Gold

 

Få et kreditkort med en udvidet rejseforsikring for hele familien og en rentefri kredit på op til 100.000 kr. 


Med et Mastercard Gold får du et kreditkort med en rentefri kredit på 100.000 kr. i op til 45 dage. Kortet kan bruges i fysiske og online forretninger
i Danmark og udlandet.

Med kortet følger en udvidet rejseforsikring, som dækker dig og din familie på rejser i hele verden - både når I rejser sammen og hver for sig. 

Med kortet får du også en købssikring, som bl.a. omfatter udvidet reklamationsret og prissikring. Du får også et Priority Pass, som giver mulighed for at benytte lounges i lufthavne mod betaling på 200 kr.

Du får med andre ord et kort, som giver dig en lang række fordele og et
stort økonomisk råderum både i hverdagen og på ferien.

Kortet kan udstedes med et personligt design.      

Hvornår skal du vælge et Mastercard Gold?

"Mastercard Gold er til dig, der gerne vil have et kort med lidt flere fordele og en større kredit, end du får med fx et Mastercard Gold Basic. Du og familien rejser ofte og prioriterer at have en rejseforsikring med udvidet dækning. Du vil også gerne have adgang til lounges i lufthavne."

Dorte Poulsen, kortchef i Arbejdernes Landsbank

Få et Mastercard Gold

Rejs trygt med et Mastercard Gold

Rejs trygt med et Mastercard Gold

 

Med et Mastercard Gold kan du og familien trygt rejse ud i verden. Til kortet er der tilknyttet en udvidet rejseforsikring, som bl.a. omfatter ubegrænset hjemtransport, dækning af hospitals- og lægeudgifter, erstatningsrejse, bortkommen og forsinket bagage og ulykkesforsikring.

 

Læs mere

Fakta om Mastercard Gold

 • Pris
  Mastercard Gold inkl. rejseforsikring og købssikring koster 1395 kr. om året. 

 • Rentefri kredit
  Med et Mastercard Gold får du en rentefri kredit på 100.000 kr. i op til 45 dage.
  Når du bruger din kredit, kan du vælge at betale saldoen hver måned eller aftale en løbende afvikling. 


 • Forbrugsgrænser
  Med kortet kan du rentefrit gøre brug af din kredit op til 100.000 kr. pr. løbende 30 dage, og du kan hæve op til 6.000 kr. i kontanter pr. dag. Det maksimale kreditbeløb på 100.000 kr. er inkl. kontanthævninger.

 • Kontanthævning
  Du kan hæve op til 6.000 kr. om dagen med et Mastercard Gold. Dog maksimalt 30.000 kr. pr. løbende 30 dage.

 • Familiekort
  Der kan udstedes familiekort til ægtefælle, samlever eller hjemmeboende børn over 18 år. Familiekortet har samme forbrugsgrænse, som hovedkortet og tilknyttes samme konto. Familiekortet er gratis, hvis du er tilmeldt AL-NetBank og får dine kontoudtog via e-Boks. Får du ikke kontoudtog i e-Boks, er prisen 250 kr. om året.
   
 • Betaling via mobil
  Du kan tilmelde kortet til mobile betalingsløsninger som Apple Pay, Google Pay, Fitbit Pay og Garmin Pay. Med mobilbetaling bliver dit kortnummer ikke overført til betalingsterminalen, hvilket gør betalingen mere sikker. 

 • Rejseforsikring (Udvidet)
  Sammen med dit Mastercard Gold får du en udvidet rejseforsikring, som bl.a. omfatter ubegrænset hjemtransport og dækning af hospitals- og lægeudgifter, erstatningsrejse, bortkommen og forsinket bagage og ulykkesforsikring. Forsikringen dækker dig (kortholder) og din familie på rejser i hele verden - både når I rejser sammen og hver for sig. Forsikringen dækker også, selvom rejsen ikke er købt med kortet.

 • Priority Pass
  Sammen med dit Mastercard Gold får du et Priority Pass, som giver dig til adgang til eksklusive lounges i lufthavne over hele verden. I loungen kan du nyde fred og komfort, uanset om du ønsker at slappe af på en sofa og nyde gratis forfriskninger eller logge på det gratis Wi-Fi og læse dine e-mails. Med et Mastercard Gold
  betaler du 200 kr. pr loungebesøg. Har du gæster med i loungen, bliver du afregnet et ekstra besøg pr. gæst.

 • Købssikring
  Til kortet er der tilknyttet en købssikring, som omfatter prissikring og udvidet reklamationsret. Med købssikring er du sikret ved tyveri og udefra kommende skader på dine køb i 90 dage. Den sikrer også, hvis du inden for 90 dage finder varen et andet sted til en meget lavere pris. Endelig er du sikret 3 års ekstra reklamationsret (dvs. 5 år i alt), hvis en elektronisk vare ikke virker efter hensigten. For at være omfattet af købssikring, skal din nye vare være betalt med dit Mastercard og skal have kostet mindst 1.000 kr.

 • Rabat på billeje
  Betal med dit Mastercard Gold og få rabat, når du lejer bil gennem Sixt.
 • Geografisk sikkerhed
  ​​​​​​​Med alle typer af Mastercard er der mulighed for at åbne/lukke for brugen af kortet i specifikke lande med geografisk sikkerhed. Derudover kan du åbne/lukke for øvrige kategorier som fx internet, pengeautomater, spil på internettet og spil undtagen internettet.

 • Alder
  Kortet kan udstedes til private kunder fra 18 år.

 

Se brugerregler for Mastercard Gold