Handel sikkert på nettet

Handel sikkert på nettet

Nets og bankerne har i fællesskab udviklet en sikkerhedsløsning, 3-D Secure, ved handel på nettet. Ved at øge sikkerheden bliver det sværere for IT-kriminelle at misbruge dit internationale betalingskort.

SMS-kode gør det lettere og sikrere at handle

Sikkerhedsløsningen går ud på, at du modtager en SMS med en engangskode, når du er ved at betale for en vare på nettet med et internationalt betalingskort. Koden skal du bruge til at indtaste i et skærmbillede, som er en del af betalingsforløbet.

SMS-løsningen er yderst brugervenlig, fordi du slipper for at skulle huske et selvvalgt kodeord. Samtidig ved du også, at du modtager en SMS på det telefonnummer, som du har tilmeldt løsningen, hver gang et af dine tilmeldte internationale betalingskort bliver brugt i forbindelse med handel på nettet.

Sikkerhedsløsningen skal bruges i alle internetbutikker, der anvender

    "Visa Secure"         eller              "Mastercard ID Check"

Sådan tilmelder du dig 

Du kan tilmelder dig løsningen ved hjælp af dit mobilnummer og dit kortnummer og skal af sikkerhedsmæssige grunde bruge dit NemID ved tilmeldingen. Tilmeldingen kræver, at du har NemID, ellers har du ikke mulighed for at benytte løsningen.

Du tilmelder dig enten via linket herunder, eller du bliver ledt direkte til tilmeldingssiden første gang, du handler med ’Visa Secure’ eller ’Mastercard ID Check’.

Hvis du har flere Visa- eller Mastercard-kort, skal du huske at tilmelde alle de kort, du ønsker at anvende til nethandel.

Opret en kode.