Gå til indhold PrivatErhvervUnderskriftsrum Gå til navigation
Google Pay

Google Pay

Er du allerede kunde i Arbejdernes Landsbank, og har du en Android-telefon 5.0 eller nyere med NFC-chip, kan du nemt og hurtigt komme i gang med at bruge Google Pay. 


Med Google Pay kan du betale med din Android-telefon og andre Android-enheder i alle butikker, der tager imod kontaktløs betaling – både i Danmark og i udlandet. Du kan også betale i netbutikker og apps, når du handler på nettet fra din Android-enhed.

For at bruge Google Pay skal du have et Visakort, Visa/dankort eller Mastercard fra Arbejdernes Landsbank og en Android-telefon 5.0 eller nyere med NFC-chip.

Hvordan betaler du med Google Pay?

Du betaler i butikker ved at låse din telefon op med kode eller fingeraftryk og holde den hen til betalingsterminalen - ligesom du gør med dit kontaktløse betalingskort. Køber du for under 350 kr., kan du nøjes med kun at aktivere skærmen. 

For at betale i apps og netbutikker i Google Chrome fra din telefon, tablet eller computer, skal du vælge Google Pay ved kassen og godkende transaktionen.

Er Google Pay sikkert? 

Dine kortoplysninger bliver hverken gemt på din enhed eller på Googles servere - og bliver heller ikke delt med den butik, hvor du har handlet. I stedet for bruges et såkaldt token, som er et fiktivt kortnummer, til brug for betalingen. Det gør det både nemt og sikkert at betale med Google Pay. 

Sådan kommer du i gang med Google Pay

Læser du dette fra din Android-telefon eller anden Android-enhed, som du vil installere Google Pay på, kan du gå direkte i gang med opsætningen via denne knap: 

Og ellers følger du blot nedenstående guide. 

Sådan gør du

1. Hent Google Pay appen i Google Play Store

2. Tryk på Betaling i menuen og vælg + Betalingsmetode.

3. Scan forsiden af dit betalingskort eller indtast selv dine kortoplysninger. Du kan tilføje både Mastercard, Visakort og Visa-siden af Visa/dankort.

4. Accepter brugervilkår og godkend tilknytningen af dit kort.

5. Nu kan du nemt og sikkert betale med din Android-telefon, der hvor du plejer at betale kontaktløst med dit fysiske kort.