500 kr. i rabat på din næste flytning

Vi samarbejder med flyttefirmaet "3x34", så kunder hos os kan få rabat på en flytning. Bestiller du flyttehjælp hos "3x34" for mindst 3.000 kr., kan du som kunde hos os få en rabat på 500 kr. Kontakt din lokale filial for mere information, inden du bestiller flytning.

Rabat på flyttehjælp

Når du har købt en ny bolig, så venter der også en flytning inden for den nærmeste fremtid. Det er de færreste af os, som ikke forbinder en flytning med en øm ryg og masser af slid & slæb - alligevel vælger mange selv at klare flytningen. Det hænger selvfølgelig ofte sammen med, at det typisk er den billigste løsning.

Med rabatten på 500 kr. hos "3x34" kan du nu overveje, om du ikke skal lade professionelle flyttefolk klare det værste slæb ved næste flytning.

I Arbejdernes Landsbank er vi glade for dette samarbejde. Det betyder nemlig, at vi kan tilbyde vores kunder den ”fulde” løsning fra start til slut, når de står over for at skulle købe en ny bolig. Ud over at hjælpe vores kunder med et lån til boligen, så kan vi også hjælpe kunderne med en billigere flytning.

Sådan gør du

For at kunne få rabatten skal du kontakte din lokale filial. Filialen vil oplyse et VIP nummer, som du skal bruge ved bestillingen, og som udløser rabatten.

Læs også