Boligberegnere

Boligberegnere

Beslutningen om køb af bolig er en stor beslutning, der har økonomiske konsekvenser mange år ud i fremtiden. Derfor skal et boligkøb ske på de rigtige forudsætninger. Alt efter hvilken type bolig du skal købe, kan du benytte dig af en af vores nedenstående boligberegnere. 

Et boligkøb begynder altid i banken

Et godt råd er, at du i samarbejde med banken får lagt et realistisk budget for din families totale økonomi - især privatforbruget skal tænkes nøje igennem. Sammen med banken kan du få fastlagt en ramme for prisen på dit boligkøb.

Bestil et møde hos os og hør mere om dine muligheder

Ønsker du at have et boligmøde med os inden for 1 time, kan du ringe til os på 38 48 48 00. Vi er til rådighed alle hverdage kl. 8.00 - 20.00. Vi kan også ringe dig op - udfyld nedenstående formular, og vi vil kontakte dig telefonisk inden for to hverdage.

Dine oplysninger behandles fortroligt og vil kun blive anvendt i forbindelse med dit ønske om at blive kontaktet for et uforpligtende møde. Ønsker du at blive kunde hos os, beholder vi dine oplysninger. Ellers sletter vi dem efter 3 måneder. Du kan læse mere om bankens behandling af dine personoplysninger på al-bank.dk/persondata.