Arrangementer

Vi afholder løbende gratis arrangementer og oplæg, hvor du kan blive klogere på alt fra boligkøb til pension. Samtidig har vi et barselsnetværk, hvor vi arrangerer inspirerende oplæg til dig, der er på barsel. Vores arrangementer er åbne for alle og bliver afholdt i AL² – vores anderledes bankfilialer i København og Aarhus.

Arrangementer i AL² København

Du kan blive klogere på emner som boligkøb, sommerhuskøb og andelsboligkøb, når vi inviterer til arrangementer og oplæg i AL² - vores hyggelige og anderledes bankfilial på Nørre Voldgade 17. Det er altid gratis at deltage, og alle er velkomne.

 • 17:00 - 18:30
  København

  Andelsbolig - overvejer du at købe?

  Få svar på dine spørgsmål og lidt til. Hvad skal du være opmærksom på, hvordan læses vedtægterne og hvad er reglerne for udbetaling? Vi gør dig klar til at finde drømmeboligen.

  Tilmelding
 • 17:00 - 18:30
  København

  Boligkøb - skal du købe ny bolig?

  Deltag på gratis event og bliv klogere på købsprocessen, hvor meget du kan låne og hvordan boligmarkedet ser ud og hvordan du kommer ind på markedet.

  Tilmelding
 • 10:00 - 11:30
  København

  Andelsbolig - weekend - arrangement

  Overvejer du at købe ny bolig? Få svar på dine spørgsmål og lidt til. Hvad skal du være opmærksom på, hvordan læses vedtægterne og hvad er reglerne for udbetaling? Vi gør dig klar til at finde drømmeboligen.

  Tilmelding

Lykkehjulet – spin og vind!

Når du besøger AL², har du mulighed for at spinne vores lykkehjul. Når du spinner lykkehjulet, kan du vinde en god kop kaffe, en snak med en rådgiver eller noget helt tredje.

Barselsnetværk

Selvom du sikkert er træt og travlt optaget, vil vi gerne give dig mulighed for at blive inspireret under din barsel. I vores barselsnetværk kan du komme til gratis oplæg med din baby – om alt fra familieliv til iværksætteri og personlig udvikling. Vi inviterer altid en gæst til at gøre os klogere på et udvalgt emne, og du kan møde ligesindede, drikke god kaffe og få det skud inspiration, du måske savner.

 • 10:00 - 12:00
  København

  Networking: Bliv en bedre netværker og bliv skarp på dine drømme!

  v/ Susie Lynge, direktør, Netværks Akademiet. Alle kan blive gode netværkere, uanset om de er introverte eller ekstroverte. Det handler om at sætte sig selv i spil og arbejde endnu mere strategisk, målrettet og systematisk med at netværke.

  Venteliste - tilmeld dig her
 • 10:00 - 12:00
  København

  Farmands Barselssalon: Besøg af sundhedsplejersken 

  v/ Netta Gadiel, sundhedsplejerske. Denne gang handler det om dit barn. Vi har inviteret sundhedsplejerske Netta Gadiel til at fortælle om barnets motoriske og psykiske udvikling - især om det tidspunkt, hvor far overtager barslen. Kom og vær en del af Københavns nye mødested for fædre på barsel.

  Tilmelding - få pladser tilbage
 • 10:00 - 12:00
  København

  Overvejer du at blive selvstændig? Bliv inspireret og klædt på til at tage springet

  Vi får besøg af Jakob Brandt, administrerende direktør for SMVdanmark. Jakob vil fortælle hvordan man kommer i gang og hvad man skal være opmærksom på.

  Tilmelding
 • 10:00 - 12:00
  København

  Farmands Barselssalon: Chatbots, AI-kærester og evigt liv

  v/ Thomas Telving, filosof, konsulent, foredragsholder og forfatter. Hør om nogle af de vilde ting, man kan lave med teknologien bag ChatGPT. Den kan nemlig ikke kun revolutionere dit arbejdsliv, men også dit sociale liv, dit kærlighedsliv og sågar livet efter døden. På godt og ondt. Kom og vær en del af Københavns nye mødested for fædre på barsel.

  Tilmelding
 • 10:00 - 12:00
  København

  Barselsnetværk

  Du kan tilmelde dig et eller flere møder. Vi sætter fokus på din personlige og faglige udvikling og inviterer hver gang en gæst til at gøre os klogere på et udvalgt emne.

  Program offentliggøres snarest

Webinarer

Deltag på vores webinarer og få gode råd om bæredygtighed, boligkøb, pension, investering og andre relevante emner. Det er gratis at deltage, og alle er velkomne - både kunder og ikke-kunder. Vi opdaterer løbende med nye webinarer.

  Arrangementer i AL² Aarhus

  Vores bankfilial på Søndergade 15 er mere end bare en bankfilial. Her kan du både hænge ud med en god kop kaffe og få gode råd om økonomi. Vi afholder også løbende arrangementer om alt fra boligkøb til sommerhusdrømme.

   AL² - en ualmindelig bank for alle