Gå til indhold PrivatPrivat BetaErhvervAL-KontoKigDigital signering Gå til navigation
Behandling af personoplysninger

Behandling af personoplysninger

General Data Protection Regulation (forkortet: GDPR) er EU's forordning om persondatabeskyttelse, der er trådt i kraft den 25. maj 2018 sammen med den danske databeskyttelseslov.

Vi deler typisk personlige oplysninger, som alder, køn eller mailadresse, hver gang, vi f.eks. shopper på nettet, logger på netbank eller bruger de sociale medier, og det kan være svært at huske og gennemskue, hvilke oplysninger du har givet virksomheder adgang til gennem tiden. Persondatareglerne skal derfor give dig bedre kontrol over dine egne oplysninger. Samtidig skal virksomhederne have bedre styr på, hvordan de behandler og opbevarer dine personlige oplysninger.

Sådan behandler Arbejdernes Landsbank dine personlige oplysninger

Vi indsamler og behandler en række personoplysninger om vores aktionærer, kunder og andre med tilknytning hertil, f.eks. fuldmægtige, netbankbrugere, kautionister, pantsættere og reelle ejere. Det samme gælder for personer, som vi udfører enkeltstående ekspeditioner for. Oplysninger behandles om såvel bestående som kommende erhvervs-og privatkunder.

Vi behandler kun personoplysninger til specifikke formål og kun oplysninger, som er nødvendige for formålene.

Alle oplysninger om vores kunder er fortsat omfattet af lov om finansiel virksomhed og kan derfor ikke uberettiget videregives til andre.

Nedenfor kan du læse mere om, hvordan vi, som bank, behandler personoplysninger og om dine rettigheder som registreret i banken i vores ”Vilkår for behandling af personoplysninger”.

Ud over ”Vilkår for behandling af personoplysninger” kan du finde flere detaljer herunder:

Cookies

Vilkår for brug af hjemmesiden

Vilkår for behandling af personoplysninger ved brug af mobilbank

Kontakt

Kontakt

Selvbetjening

Selvbetjening