Gå til indhold PrivatPrivat BetaErhvervAL-KontoKigDigital signering Gå til navigation
Finanselev

Finanselev

Som finanselev bliver du en del af teamet i en af vores filialer. Vi sikrer, at teori og praksis hænger sammen og udarbejder personlige kompetencemål og uddannelsesplaner for dig.

Finanselev

Praktik i filialen

Med en plads hos Arbejdernes Landsbank tager du det næste skridt i din karriere - Du vælger en finansuddannelse over 2 år, hvor tiden flyver af sted.

Uddannelsen byder på en spændende tid fuld af udfordringer og succesoplevelser. Vores holdning er nemlig, at din uddannelse skal ligne den virkelige verden så meget som muligt. Som finanselev i Arbejdernes Landsbank gør du dit skrivebord til dit eget fra dag et, og du får tildelt dine egne praktiske opgaver og kundekontakt. Sideløbende med dine arbejdsopgaver følger du et uddannelsesforløb via Finanssektorens uddannelsescenter, som står for den teoretiske del af uddannelsen. Vi har desuden skræddersyet et internt uddannelsesforløb, som giver dig indsigt i vores produkter, systemer og holdninger i forhold til god kunderådgivning. På denne måde får du mulighed for at bruge de redskaber i din hverdag, som du lærer på skolebænken.

I uddannelsesperioden får du mange forskellige slags opgaver f.eks.

  • Kundebetjening
  • Vejledning og salg af bankens produkter
  • Rådgivning om finansiering af fast ejendom, lån, forsikring, pension & investering.

Du vil være tilknyttet en mentor i din filial under hele uddannelsen, og der vil være rig mulighed for at netværke og sparre med andre elever og finanstrainees i banken.

Teori på skolebænken

Den teoretiske del af uddannelsen består af 2 dele. Den første del er et kursusforløb, som udbydes via Finanssektorens Uddannelsescenter. Den anden del er bankens interne kursusforløb.

Udbytte på kurset via Finanssektorens Uddannelsescenter

Sideløbende med dine arbejdsopgaver følger du et uddannelsesforløb via Finanssektorens Uddannelsescenter, som står for den teoretiske del af uddannelsen.

På denne måde får du mulighed for at bruge de redskaber i din hverdag, som du lærer på skolebænken.

Samtidig får du gennem uddannelsesforløbet styrket dine kompetencer inden for de grundlæggende fagområder: bolig, pension, investering og kredit.
Vi har desuden skræddersyet et internt uddannelsesforløb, som giver dig indsigt i vores produkter, systemer og holdninger i forhold til god kunderådgivning.

Læs mere om kurset.

Udbytte af bankens interne kursusforløb

Vi skræddersyer et internt kursusforløb, som giver dig indsigt i vores holdninger omkring god kunderådgivning. Du får indsigt i vores værktøjer, processer og arbejdsgange.

Du bliver en del af et netværk, hvor du sammen med bankens øvrige elever og trainees, får en specifik viden om, hvordan du omsætter din teori til AL-praksis.

På den måde sikrer vi, at du også får en optimal praktisk uddannelse i banken.

Kontakt

Kontakt

Selvbetjening

Selvbetjening