Vi bakker op om ildsjælene i dansk klubfodbold

Derfor bakker vi op om ildsjælene

De sørger for, at græsset altid står knivskarpt. De kridter banen op kamp efter kamp. De serverer din øl i pausen. Og de lukker og slukker og vasker spil­ler­trø­jer­ne, når kampen er slut – og alle andre er gået hjem.

Hvem er de?

De er klubbernes ildsjæle. Dem, der står tidligt op og går den ekstra mil for klubben, spillet og fællesskabet.

De er kendte i klubberne, men løber sjældent med opmærksomheden og anerkendelsen. En anerkendelse, vi i Arbejdernes Landsbank synes, de fortjener.

Uden ildsjælene – ingen dansk klubfodbold

I Arbejdernes Landsbank bakker vi op om klubbernes ildsjæle. Vi ved godt, at uden ildsjælene var der ingen dansk klubfodbold.

Gennem årene har vi knyttet stærke bånd i de klubber, som vi sponsorerer. Til spillerne på banen og til fansene på tribunen. Men også til de mange kræfter og frivillige hænder, der hver dag gør en ekstra indsats.

Derfor har vi mødt nogle af klubbernes ildsjæle – til en personlig snak om det, der driver værket. Det er vores måde at vise, at vi bakker op.

Vil du også møde ildsjælene?

Måske du allerede kender dem? Måske du selv er én af dem? Du kan møde klubbernes ildsjæle her:

Vi bakker op om ildsjælene i dansk klubfodbold - alle

Mød to ildsjæle fra din klub

Vil du med bag kulissen og møde en ildsjæl fra din klub – og kun din klub? Herunder kan du blandt andet møde Flemming fra det frivillige skilteteam i AGF. Freja og Josefine fra FC Midtjyllands Grill 4. Maria, der er frivillig på tiende år i Brøndby IF. Manse fra FC Nordsjælland. Karsten – en legende i AaB. Og Børge, der gennem 30 år har kridtet banerne i Vejle Boldklub.

AaB

AaB

Mød ildsjælene Rikke og Karsten

AGF

AGF

Mød ildsjælene Kasper og Flemming

Brøndby

Brøndby IF

Mød ildsjælene Steen og Maria

FC Midtjylland

FC Midtjylland

Mød ildsjælene Eilif, Freja og Josefine

FC Nordsjælland

FC Nordsjælland

Mød ildsjælene Tom og Manse

Vejle Boldklub

Vejle Boldklub

Mød ildsjælene Torben og Børge

Vi støtter sporten og fællesskabet

I Arbejdernes Landsbank støtter vi fodbolden og fællesskabet. Vi er sponsor for su­per­liga­klub­ber­ne Brøndby IF, FC Nordsjælland, FC Midtjylland, AGF, AaB og Vejle Boldklub. Fodbold kan om noget samle mennesker på tværs af vores lille nation og bidrage til fællesskabet og sammenholdet.

Vi beundrer fællesskabet i de danske fodboldklubber og det benhårde arbejde, der gør det muligt at skabe flotte resultater både på og uden for banen. Det er en klar ambition, at vi skal være med til at gøre en forskel og skabe gode oplevelser for fans, følgere og virksomheder, der ligesom os bakker op om fællesskabet!

Læs mere om vores sponsorater her