Vælg en bank med et godt hjerte

I Arbejdernes Landsbank banker vores hjerte for kulturen, sporten, fællesskabet, naturen og lige muligheder for børn. Derfor har vi mange hjertesager, som betyder noget særligt for os.

Kultur

I Arbejdernes Landsbank er vi aktivt involveret i flere kulturelle og kunstneriske projekter rundt om i landet. Det er vi, fordi vi mener, at kulturelle tilbud er med til at skabe involvering og fælles oplevelser, der bidrager til et stærkere sammenhold og tilhørsforhold. Noget, som er i tråd med vores værdier. 

Vi støtter Fre­de­riks­berg­mu­se­er­ne, som har en særlig evne til at skabe rum for de besøgende til at involvere sig i hinanden og verden omkring sig. Som hovedsponsor bakker vi op om de mange engagerende og kulturelle aktiviteter, som Fre­de­riks­berg­mu­se­er­ne står bag. Nøgleordene for samarbejdet er lokalt engagement og nærvær.

Læs mere om vores partnerskab med Fre­de­riks­berg­mu­se­er­ne

Vil du tale med os?

Sport og fællesskab

Sport kan om noget samle hele nationen og bidrage til fællesskabet og sammenholdet. Vi beundrer fællesskabet og det benhårde arbejde, som sport også er - og som gør det muligt at kaste flotte resultater af sig. Derfor bakker vi op om sporten og fællesskabet.

Vi er bl.a. partner med og sponsor for fod­bold­klub­ber­ne Brøndby IF, FC Nordsjælland, FC Midtjylland, AGF, AaB og Vejle Boldklub. Sponsoraterne bidrager til det stærke fællesskab, der omkranser klubberne, hvor alle er engagerede og passionerede omkring sporten til gavn og glæde for mange mennesker. Det er en klar ambition, at vi skal være med til at gøre en forskel og skabe gode oplevelser for fans, følgere og virksomheder, der ligesom os bakker op om fællesskabet! 

Læs mere om vores sport­s­sponsora­ter her

Bedste bank 15 år i træk

Vidste du, at Arbejdernes Landsbank er kåret til danskernes foretrukne bank 15 år i træk? Mere end 60.000 tilfældigt udvalgte kunder i landets 20 største banker er blevet spurgt om tilfredsheden med bankernes rådgivning, service, produkter og meget mere. De har peget på os som den foretrukne bank.

Genoprettelse af naturen

Arbejdernes Landsbank har som led i bankens bæ­re­dyg­tig­heds­stra­te­gi indledt et samarbejde med Den Danske Naturfond og yder derigennem økonomisk støtte til køb af jord og genopretning af vild natur i Danmark. Udover at vi hvert år arbejder målrettet med at nedbringe bankens klimaaftryk, ønsker vi samtidig at optage noget af den drivhusgas, der allerede er udledt, eller som vi ikke kan nedbringe af egen drift. Naturen kan under de rette vilkår fungere som "drivhusgas-støvsuger" og dermed hjælpe med at hive kulstof ud af atmosfæren og lagre det i jord, vand og træer.

Lige muligheder for børn

Vores hjerte banker for, at børn har lige og gode muligheder. Hvad enten det drejer sig om basale behov, sport, dyrke talent, uddanne sig eller være en del af fællesskabet. Vi støtter derfor mennesker, klubber og organisationer, som gør en forskel for børn, og som arbejder for, at børn har lige muligheder. Vi støtter bl.a.:

  • Din Camp I 11 år har vi støttet Din Camp, der siden 2011 har haft mere end 14.000 børn og unge på sommercamp, hvor nye venskaber, kreative læ­rings­u­ni­ver­ser, fællesskaber og oplevelser er opstået. Din Camp gør en forskel for især børn og unge, der har brug for at lære på en anderledes måde og få en hjælpende hånd til det faglige.
  • Børn, Unge & Sorg Vi støtter Børn, Unge & Sorg, som hjælper og rådgiver børn og unge, som har forældre eller søskende, der er alvorligt syge eller døde.
  • KidsAid Vi støtter KidsAid, som har til formål at hjælpe syge børn og unge med at glemme sygdom for en stund. Hvert år afholder de bl.a. unikke oplevelser såsom musik og trylleri på hospitalernes børne- og ungeafdelinger, koncerter med store stjerner samt sports­be­gi­ven­he­der med sportsikoner. KidsAid sørger på denne måde for at skabe et pusterum fra sygdommen for syge børn og unge, deres familier og pårørende.
  • Red Barnet De mange frivillige i Red Barnet gør en kæmpe indsats landet over for at hjælpe udsatte børn med at få adgang til fritidslivets fællesskaber. Derfor har vi i 2019 doneret vores logoplads på BIFs spillertrøjer til Red Barnet.
  • Vi støtter også Kræftens Bekæmpelse, Hjer­te­for­e­nin­gen m.fl., som også gør en stor forskel for børn og unge.

Ring mig op

Ja tak, jeg vil gerne ringes op og høre mere om at blive privatkunde i Arbejdernes Landsbank.

Hvis du vælger emnet ”Oprettelse af lønkonto + kort og netbank”, bliver du viderestillet til en side, hvor du kan logge ind med MitID. Herefter kan du i få trin ansøge om en lønkonto hos os.

Emne

Bemærk:

Når du har valgt emnet ”Oprettelse af lønkonto + kort og netbank”, er det ikke nødvendigt, at vi ringer dig op og hjælper dig i mål. Når du har udfyldt formularen nedenfor og trykket på "Send", bliver du sendt videre til MitID. Herefter kan du med det samme ansøge om en lønkonto hos os – i få, nemme trin.

Undlad venligst at skrive dit CPR-nummer eller andre personfølsomme informationer her.

Dine oplysninger

Hvilket tidsrum vil du helst kontaktes i?

Behandling af personoplysninger

Dine oplysninger behandles fortroligt. Vi indsamler og behandler kun personoplysninger til specifikke formål, og vi sletter oplysningerne igen, når vi ikke længere har et lovligt formål med at opbevare og behandle dem. Du kan læse mere om bankens behandling af personoplysninger her.

Du kan blive kunde online

Tak for din interesse for at blive kunde i Arbejdernes Landsbank.

Når du ønsker at oprette en lønkonto hos os, kan du ansøge om det online. Når du har sendt kontaktformularen, bliver du viderestillet til en side, hvor du kan logge ind med MitID. Herefter bliver du guidet gennem få trin, der sikrer, at vi har de korrekte oplysninger i din ansøgning om at blive kunde hos os.

Ved brug af MitID accepterer du, at vi må behandle dit CPR-nummer. Hvis du ikke har MitID, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf.: 38 48 48 48 – så hjælper vi dig.

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.