Erhvervsseminarer

Hvordan kommer min virksomhed i gang med FN’s verdensmål?

Verden står over for en lang række miljøudfordringer og klimaforandringer, samtidig med at forbrugerne stiller større krav til virksomhederne om bæredygtighed med respekt for FN´s verdensmål. Men hvordan kommer din virksomhed i gang med det arbejde?

Arbejdernes Landsbank Erhverv sætter fokus på samspillet mellem forretning, klima og verdensmål og har inviteret personligheder og virksomheder, der har erfaring med bæredygtig omstilling, til at fortælle, hvordan man konkret tager hul på den proces. Deltag på dette erhvervsseminar, hvor det handler om at gøre FN´s verdensmål anvendelige for din virksomhed og dermed skabe en konkurrencemæssig fordel.

Hør blandt andet tidligere formand for FN´s generalforsamling Mogens Lykketoft giver et topaktuelt indblik i FN´s arbejde med de 17 verdensmål og sætter dem i nutidigt perspektiv.

Deltag på vores erhvervsseminar og få en klar forståelse og viden om verdensmålene, værktøjer til at forandre din virksomhed og håndgribelige eksempler fra den virkelige verden. Du går ikke tomhændet hjem!

Du kan tilmelde dig følgende datoer og steder: