Personlige etiketter

Personlige etiketter

Etiketter i netbanken giver dig mulighed for at sætte et eller flere personlige nøgleord eller tags på dine posteringer. Har du f.eks. købt nyt udstyr til din cykel, kan du i netbanken sætte etiketterne ’Cykel udstyr’ og ’Cykelsport’ på posteringen.

undefined

Personlige etiketter giver overblik

Med personlige etiketter får du i AL-NetBank overblik over, hvad du samlet har brugt på f.eks. brylluppet, sommerferien eller julen.


Har du sat personlige etiketter på dine posteringer, kan du f.eks. søge på posteringer i AL-NetBank med etiketten ’Ferie’ og få et samlet overblik over, hvad du har brugt på ferier. Og vil du vide specifikt, hvad du har brugt på ferien til Frankrig, kan du søge etiketter med ’Frankrig’ og ’Ferie’, hvorefter du får et overblik over udgifterne på ferien.


Vi har også gjort det let for dig. Vi samler alle dine etiketter i ét oversigtsbillede, så du hurtigt får et overblik over, hvor mange gange en etiket er anvendt samt summen af posteringerne med en given etiket.

undefined

Styr på låneregnskabet mellem venner

Personlige etiketter giver dig også et værktøj til at holde styr på regnskabet med vennerne – f. eks. kan du filtrere de posteringer med etiketten ’Lån Sanne’ fra. Det giver dig et samlet overblik over, hvad Sanne skylder dig.

Etiketter giver nye muligheder i Forbrugsoverblik

Har du sat etiketter på dine posteringer, åbner der sig nye muligheder i Forbrugsoverblik i AL-NetBank. Du kan f.eks. få en detaljeret grafisk præsentation af, hvad du har brugt på din ferie i Frankrig, hvor det er muligt at se, hvordan udgifterne fordeler sig inden for forbrugskategorierne – hvad der er brugt på bl.a. brændstof, restaurantbesøg og underholdning.

Med etiketter bliver det også muligt at filtrere atypiske posteringer fra i forbrugsoverblikket og derved få et overblik over dit normale forbrug. Du kan f.eks. vælge at holde alle udgifter til sønnens konfirmation ude af overblikket.

undefined

Sådan gør du

På posteringsoversigten er der en etiketkolonne, hvor ikonet vises ud for hver postering. Klik på ikonet, og du får nu mulighed for at sætte op til 10 etiketter på posteringen.

Vises ikonet Etiket , betyder det, at der er sat etiketter på posteringen. Du kan se etiketterne ved at føre musen hen over ikonet. Klik på ikonet for at redigere etiketterne for posteringen.

Nederst på posteringsoversigten finder du linket ”Se overblik over etiketter”. Klik på linket, og der vises et oversigtsbillede, så du hurtigt får et overblik over, hvor mange gange en etiket er anvendt samt summen af posteringerne med en given etiket. Du kan også se, hvordan den enkelte etiket fordeler sig over dine konti.

Ønsker du at slette eller ændre navnet på en etiket, skal du følge linket ”Rediger etiketter”, som du finder under Forbrugsoverblik.

Ønsker du ikke at få vist etiketter på posteringsoversigten, kan du fravælge det under Kontoindstillinger.