Gode råd i en dyr tid

Inflation, høje energipriser og stigende renter har ramt de fleste danskere på pengepungen efter corona. Det er blevet mange tusind kroner dyrere for en almindelig familie at købe ind, tanke bilen og varme hjemmet op. Og det er naturligt, hvis du er nervøs eller usikker på, hvad fremtiden vil bringe.

Har priserne presset din økonomi?

I Arbejdernes Landsbank står vi klar til at hjælpe dig, hvis din økonomi er ekstra presset. Her på siden har vi samlet en række gode råd og konkrete tips til, hvordan du kan få styr på økonomi og budget.

Budget: Sæt indtægter og udgifter under lup

Med stigende udgifter til både el, gas og mad er det mere aktuelt end nogensinde at have et godt overblik over din økonomi. Få gode råd til at lægge et budget, der holder. 

Kom nemt i gang

Stigende renter: Gode råd til dig med ejerbolig

Renterne går op og ned. Lige nu går de op pga. den høje inflation. Men hvad betyder det for dig, der har boliglån og renteudgifter? Og dig, der er på boligjagt?

Læs mere

Sparetips: 6 råd til en billigere hverdag

Hverdagen er blevet markant dyrere og mange oplever, at det kan være svært at få pengene til at slå til. Få pri­va­tø­ko­no­mens råd til at håndtere de store prisstigninger i dagligdagen.

Sådan sparer du penge 

5 simple tiltag: Sænk varmeregningen

Ener­gi­for­bed­rin­ger behøver ikke være voldsomt dyre eller besværlige. Du kan sagtens nedbringe ener­gi­for­bru­get og spare på varmeregningen med en række mindre forbedringer.

Det kan du gøre

Derfor skal du have et budget

Med et budget bliver det meget tydeligt, hvad du har af faste udgifter til bolig, forsikringer, bil, tv, internet m.m.

Derfor skal du lægge et budget

Tag fat i os, hvis budgettet ikke holder

Har du svært ved at få budgettet til at hænge sammen. Så tøv ikke med at kontakte os. Hellere for tidligt end for sent, så vi kan strikke en løsning sammen, inden der opstår overtræk og ubetalte regninger. En løsning kan fx være at springe nogle betalinger over på dit banklån – eller se på muligheden for at ændre på lånet. Det kan vi regne på og tale om, hvis du tager fat i din rådgiver.

Rådgivning, når budgettet er presset

Som bank vil vi gerne være med til at finde løsninger, når budgettet bliver presset.

Vidste du at...

...du midlertidigt kan få indfrosset en del af regningen for el, gas og fjernvarme, hvis prisen når over en fastsat grænse?

Privatøkonomens 4 råd: Sådan får du overblik over din økonomi

Hør mere om dine muligheder

Vil du høre mere om dine muligheder for fx at springe nogle betalinger over eller ændre på dit lån, så kontakt din rådgiver eller ring til os på 38 48 48 48 - vi sidder klar alle hverdage kl. 8-20 og i weekenden kl. 10-16. Du kan også udfylde formularen herunder, så hører fra os inden for 2 hverdage.

Emne

Undlad venligst at skrive dit CPR-nummer eller andre personfølsomme informationer her.

Dine oplysninger

Hvilket tidsrum vil du helst kontaktes i?

Behandling af personoplysninger

Dine oplysninger behandles fortroligt. Vi indsamler og behandler kun personoplysninger til specifikke formål, og vi sletter oplysningerne igen, når vi ikke længere har et lovligt formål med at opbevare og behandle dem. Du kan læse mere om bankens behandling af personoplysninger her.