Fyr dit fyr

Fyr dit fyr er en aftale, der er indgået mellem regeringen og de danske pengeinstitutter. Aftalen betyder, at du har mulighed for at låne penge uden oprettelsesgebyrer til at udskifte dit olie- eller gasfyr med et grønnere alternativ.

Overvejer du at udskifte dit gamle fyr?

Der er ikke blot penge at spare, hvis du udskifter dit gamle fyr. Der er også en række miljømæssige fordele, der taler for det. Og med Fyr dit fyr-aftalen har du både mulighed for at få et attraktivt lån, samtidig med at du har mulighed for at få hjælp til hele processen, når dit gamle fyr skal udskiftes.

Hvad er dine fordele med et Fyr dit fyr-lån?
  • Du betaler 0 kr. i tinglysningsafgift.
  • Du betaler 0 kr. i oprettelsesgebyr.
  • Du kan låne op til 250.000 kr. til en lav rente.
  • Løbetiden på lånet er max. 10 år.

Hvad er Fyr dit fyr?

Fyr dit fyr er en aftale mellem regeringen og de danske pen­ge­in­sti­tut­ter. Aftalen skal bidrage til Danmarks grønne omstilling og være med til at gøre os uafhængige af fossile brændstoffer.

Det betyder, at du har mulighed for at optage et Energilån med nogle særligt attraktive Fyr dit fyr-vilkår, hvor du hverken betaler ting­lys­nings­af­gift eller op­ret­tel­ses­ge­byr.

Desuden kan du låne op til 250.000 kr. til en lav rente – så længe du bruger pengene på at skifte dit olie- eller gasfyr ud med luft til vand-varmepumpe, jordvarme eller fjernvarme.

Vil du tale med os om udskiftning af fyr?

Hvis du vil skifte dit olie- eller gasfyr ud med et grønnere alternativ, kan vi hjælpe dig. Ring til os på: 38 48 48 00 og book et møde, hvor vi kan tale om dine lånemuligheder. Du kan også blive kontaktet af os.

Hvad er betingelserne for et Fyr dit fyr-lån?
  • Mindst 90% af lånet skal bruges til at udskifte olie- eller gasfyret med en grønnere varmekilde – typisk varmepumpe, jordvarme eller fjernvarme.
  • Udskiftningen skal ske, senest 12 måneder efter lånet er blevet tinglyst.
  • Ejendommen, hvor fyret udskiftes, skal være godkendt og anvendt til helårsbeboelse.

Fra fyr til varmepumpe – trygt og nemt

Har du svært ved at overskue processen og de tekniske detaljer, når du skal udskifte dit fyr med en luft til vand-varmepumpe? Du kan få hjælp fra start til slut af rå­d­giv­nings­virk­som­he­den NRGi. Her får du en fast kontaktperson og hjælp til hele processen - fra valg af varmepumpe til levering, installering og servicetjek.

Bliv kontaktet om hjælp til varmepumpe

Bestil et møde om et Fyr dit fyr-lån

Du kan bestille et møde ved at ringe til os på: 38 48 48 00. Vi er til rådighed alle hverdage kl. 8.00 - 20.00 og weekend kl. 10.00 - 16.00. Vi kan også ringe dig op - udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig inden for to hverdage.

Emne

Bemærk:

Når du har valgt emnet ”Oprettelse af lønkonto + kort og netbank”, er det ikke nødvendigt, at vi ringer dig op og hjælper dig i mål. Når du har udfyldt formularen nedenfor og trykket på "Send", bliver du sendt videre til MitID. Herefter kan du med det samme ansøge om en lønkonto hos os – i få, nemme trin.

Undlad venligst at skrive dit CPR-nummer eller andre personfølsomme informationer her.

Dine oplysninger

Hvilket tidsrum vil du helst kontaktes i?

Behandling af personoplysninger

Dine oplysninger behandles fortroligt. Vi indsamler og behandler kun personoplysninger til specifikke formål, og vi sletter oplysningerne igen, når vi ikke længere har et lovligt formål med at opbevare og behandle dem. Du kan læse mere om bankens behandling af personoplysninger her.

Du kan blive kunde online

Tak for din interesse for at blive kunde i Arbejdernes Landsbank.

Når du ønsker at oprette en lønkonto hos os, kan du ansøge om det online. Når du har sendt kontaktformularen, bliver du viderestillet til en side, hvor du kan logge ind med MitID. Herefter bliver du guidet gennem få trin, der sikrer, at vi har de korrekte oplysninger i din ansøgning om at blive kunde hos os.

Ved brug af MitID accepterer du, at vi må behandle dit CPR-nummer. Hvis du ikke har MitID, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf.: 38 48 48 48 – så hjælper vi dig.

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.