Andelsboliglån

Andelsboliglån

Hvis du har planer om at købe en andelsbolig eller andelslejlighed, så kan du finansiere det med et andelsboliglån hos os. 

Som andelsboligkunde hos os får du 4 vigtige fordele - vi kalder det AndelsFordele:

  1. Du får tryghed og ro i maven - vi kender til og blåstempler nemlig andelsforeningernes økonomi over hele landet.
  2. Du får hurtigt besked om du kan købe - Vi giver dig svar inden for 24 timer.
  3. Du får en grundig vejledning - vi har et stærkt hold af andelsboligeksperter.
  4. Du får en skarp pris - vi tilbyder dig et af markedets laveste renter på andelsboliglån. 

Læs mere om de fire AndelsFordele længere nede på siden.

At købe en andelsbolig er anderledes end at købe en ejerbolig. Inden du tager andelsboliglån, er det vigtigt, at du har en idé om, hvad det vil koste dig at låne til en andelsbolig. Med vores andelsboliglån-beregner kan du få en idé om, hvad et det vil koste dig. Om du vil bruge lånet til køb af ny andelsbolig eller renovering og modernisering af din nuværende bolig, kan du selv bestemme.   

Beregn andelsboliglån

AndelsFordel 01: Vi blåstempler andelsboligforeningers økonomi

Få tryghed og ro i maven.

Med Arbejdernes Landsbank i ryggen kan du være helt tryg, når du sætter din underskrift på købsaftalen eller ønsker et lån til din andelsbolig. Som noget helt unikt analyserer og blåstempler vi nemlig udvalgte andelsboligforeninger, så du hurtigt kan få svar på, om du eksempelvis er ved at købe dig ind i en andelsboligforening med en sund økonomi.

Vi har på nuværende tidspunkt analyseret og blåstemplet ca. 70 % af andelsboligforeningerne i København og på Frederiksberg – så vi kender sandsynligvis også din andelsboligforening.

AndelsFordel 02: Vi giver dig svar inden for 24 timer

Få hurtigt besked, når du har en mulighed på hånden. 

I et marked hvor de fleste andelsboliger bliver solgt, allerede inden til-salg-skiltet kommer op, skal man kunne rykke lynhurtigt, hvis man vil have fingrene i en andelsbolig. Det ved vi. Derfor rydder vi også gerne skrivebordet, når dit boligkøb kræver det.

Hos os kan du booke et boligmøde med en times varsel og få svar på, om du kan låne til din drømmebolig inden for 24 timer, såfremt vi har de relevante dokumenter. Det giver dig handlekraft og mulighed for at kunne slå til, når det gælder.

 

video Play

AndelsFordel 03: Vi har et stærkt hold af andelsboligeksperter

Få råd og grundig vejledning før, under og efter dit køb.

Vi har analyseret og rådgivet om andelsboligmarkedet i næsten 100 år. Ja, måske er vi faktisk den mest erfarne bank på dette område. Det er ingen hemmelighed, at andelsboligmarkedet godt kan være en kompliceret størrelse, som kræver, at man holder tungen lige i munden.

Vi har et dedikeret hold af specielt uddannede rådgivere, som kun beskæftiger sig med andelsboliger, og som derfor har en dyb indsigt i de særlige lån og muligheder, der er i forbindelse med andelsboliger. Derfor tør vi også godt kalde os eksperter i andelsbolig.

AndelsFordel 04: Vi giver dig markedets skarpeste priser

Få sikkerhed omkring finansieringen.

Ansvarlig og personlig rådgivning er altafgørende, når man skal ud og købe en andelsbolig. Men prisen på lånet skal naturligvis også være konkurrencedygtig.

I Arbejdernes Landsbank kan du får et AL-AndelsPrioritetsLån - et helt særligt lån til andelsboligkøbere. Med dette får du en af markedets laveste renter på andelsboliglån – uanset om det er et lån til den lille studielejlighed eller den store herskabslejlighed.

Læs mere om andelsbolig

Kontakt os om andelsbolig

Du kan kontakte os alle hverdage mellem kl. 8.00 og 20.00 og i weekenden mellem kl. 10.00 og 16.00 på telefon 38 48 48 48. Du kan også udfylde formularen længere nede på siden, så kontakter vi dig. 

Gratis events for dig, der skal til at købe eller allerede bor i andelsbolig

Deltag i vores inspirerende og lærerige arrangementer om det at købe eller bo i andelsbolig - helt gratis. Arrangementerne foregår i AL², som ligger centralt i både København og Aarhus.  Tjek, hvor og hvornår næste arrangement foregår og tilmeld dig via linket herunder - oversigten bliver løbende opdateret.

Gå til eventkalender

Prøv vores andelsboligberegner

Med vores andelsboligberegner kan du nemt beregne et vejledende bud på, hvad din samlede boligydelse inkl. banklån vil være, hvis du køber en andelsbolig.

Lån til andelsbolig

Et af Danmarks bedste lånetilbud på andelsboligområdet er vores AL-AndelsPrioritetsLån. Her får du et lån på realkreditlignende vilkår.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder

Ønsker du at have et boligmøde med os inden for 1 time, kan du ringe til os på 38 48 48 48. Vi er til rådighed alle hverdage kl. 8-20 og weekenden kl. 10-16. Vi kan også ringe dig op - udfyld nedenstående formular, og vi vil kontakte dig telefonisk inden for to hverdage.

Dine oplysninger behandles fortroligt og vil kun blive anvendt i forbindelse med dit ønske om at blive kontaktet for et uforpligtende møde. Ønsker du at blive kunde hos os, beholder vi dine oplysninger. Ellers sletter vi dem efter 3 måneder. Du kan læse mere om bankens behandling af dine personoplysninger på al-bank.dk/persondata.