Konkurrence

Vind et gavekort til oplevelser på 1.000 kr. 

Vær med i lodtrækningen om 12 gavekort af 1000 kr. 

Arbejdernes Landsbank er for 12. år i træk kåret som ”danskernes foretrukne bank” i Voxmeters store, årlige bankundersøgelse, der bygger på svar fra 62.000 danskere, som har besvaret spørgsmål om rådgivning, produkter, services, kundeinformation, ledelse, image og markedsføring.

De flotte tilbagemeldinger fra vores kunder vil vi gerne fejre med en konkurrence. Og er der noget, som vi alle higer efter lige nu midt i en coronatid med nedlukning og restriktioner, så er det formentlig oplevelser!

Vi sætter derfor 12 oplevelsesgavekort til en værdi af 1000 kr./stk. på højkant. Gavekortene kan indløses til forskellige oplevelser - lige fra restaurantbesøg til biografture, ophold og meget mere. Det er samtidig en kærkommen lejlighed til at støtte nogle af de brancher, som har været og er ekstra pressede under coronanedlukningen.

For at deltage i konkurrencen skal du sende os dit bud på, hvorfor vi er danskernes foretrukne bank for 12. år i træk. Vi trækker lod blandt alle svar, og vinderne får direkte besked tirsdag den 16. februar 2021. Sidste frist for deltagelse er mandag 15. februar. 

Konkurrence

Skriv en kort kommentar
Dette øger ikke din chance for at vinde konkurrencen.
Konkurrencebetingelser

  • Du skal være fyldt 18 år for at deltage i konkurrencen. Deltager du mere end én gang, udgår du fra konkurrencen.
  • Ansatte i Arbejdernes Landsbank og deres familier kan ikke deltage.
  • Svarer vinderen ikke inden 24 timer, forbeholder vi os ret til at kontakte en anden.

Konkurrencen er uafhængig af, om du i forvejen er kunde hos os, og om du ønsker et uforpligtende møde med banken, eller om du er tilmeldt vores nyhedsbrev. Dine oplysninger behandles fortroligt og vil kun blive anvendt i forbindelse med udvælgelsen af vinderne af denne konkurrence.

Ønsker du at blive kontaktet for et uforpligtende møde, vil vi gemme dine personoplysninger i 3 måneder. Du kan læse mere om bankens behandling af dine personoplysninger på www.al-bank.dk/persondata.