Vi bakker op om fællesskabet! 

Landsholdet sætter ord på fællesskab

Ikke meget kan som herrelandsholdet samle nationen og frembringe fællesskabsfølelsen. Men hvad mener de egentlig selv om fodbold og fællesskab?

Er du fan af herrelandsholdet? Det er vi også! For fodbold har med rette en helt særlig status i Danmark og kan om noget samle hele nationen. Fællesskabet og det benhårde arbejde, som kendetegner det, og som gør det muligt at kaste de flotte resultater af sig, er noget, vi beundrer. Derfor bakker vi op om herrelandsholdet og fællesskabet! 

Vi er officiel partner for landsholdet og DBU pga. gensidige værdier og en klar ambition om at gøre en forskel og skabe gode oplevelser for de mange fans, følgere og virksomheder, der lige som os bakker op om landsholdet - og fællesskabet! 

video Play

Se filmen:
Landholdet sætter ord på "fællesskab"

"Fodbold handler om fællesskaber - og om at dele det med nogen"

Bedste bank 12 år i træk

Arbejdernes Landsbank er nok engang kåret til danskernes foretrukne bank - for 12. år i træk.

Ingen andre end Voxmeters undersøgelse bygger på et lige så stort datagrundlag. Mere end 60.000 tilfældigt udvalgte kunder i landets 20 største banker er blevet spurgt ind til tilfredsheden med bankernes rådgivning, service, produkter, image og meget mere, og har peget på os, som den foretrukne bank. 

Læs mere om undersøgelsen og danskernes foretrukne bank:

Læs mere

video Play

Se filmen:
Yussuf Poulsen sætter ord på fællesskab

"Sådan skaber vi glæde"

Dine fordele hos danskernes foretrukne bank

Overvejer du at skifte bank? Vi står inde for, at du hos os vil blive kunde i en bank med:

Sunde værdier

 

Vi bygger vores forretning på sunde værdier som ansvarlighed, nærvær og enkelthed.

Ansvarlig rådgivning


Vores rådgivning tager altid udgangspunkt i din situation og dine behov. Hos os kommer den ansvarlige rådgivning altid før salg. 

Personlig rådgivning


Vi er til stede over hele landet med 70 filialer og lægger stor vægt på den personlige relation til vores kunder. 

Enkelthed


Vi gør det enkelt for vores kunder at se, hvilke fordele de har, og hvilke services de betaler for. Der findes ingen skjulte gebyrer eller abonnementsordninger.

Overvejer du at skifte bank?

Vil du vide mere om dine muligheder

Hør, hvad danskernes foretrukne bank kan gøre for dig: Ring til os på 38 48 48 48 - vi står klar alle hverdage kl. 8-20 og i weekenden kl. 10-16. Du kan også udfylde formularen herunder - og du hører fra os inden for to hverdage.

Dine oplysninger behandles fortroligt og vil kun blive anvendt i forbindelse med dit ønske om at blive kontaktet for et uforpligtende møde. Ønsker du at blive kunde hos os, beholder vi dine oplysninger. Ellers sletter vi dem efter 3 måneder. Du kan læse mere om bankens behandling af dine personoplysninger på al-bank.dk/persondata.