Vi er kåret som danskernes foretrukne bank for 14. år i træk

Når vi bliver kåret som danskernes foretrukne bank, er det kunderne, der har vurderet os. Hvert år foretager Voxmeter den største og mest dybdegående tilfredshedsmåling blandt danske bankkunder. Her er vi for 14. år i træk blevet kåret som Danmarks bedste bank målt på kundetilfredshed.

Danmarks bedste bank målt på kundetilfredshed

Hvert år foretager Voxmeter den største og mest dybdegående tilfredshedsmåling blandt danske bankkunder. Her bliver mere end 60.000 kunder i landets 20 største banker spurgt, hvor tilfredse de er med bankernes rådgivning, service, produkter og meget mere. Vi er stolte over, at vi igen i år er blevet kåret som Danmarks bedste bank målt på kundetilfredshed.

Danskernes foretrukne bank for 14. år i træk

Årets bedste banker ifølge Voxmeters rapport

CEM Bank Intelligence er navnet på Danmarks største undersøgelse blandt danske bankkunder. Her bliver Danmarks bedste banker kåret på baggrund af en såkaldt CEM Score. Arbejdernes Landsbank får i rapporten fra 2022 den højeste CEM Score. Det er 14. år i træk, at vi scorer højest i undersøgelsen.

Det er kunderne, der vurderer os

Når Danmarks bedste banker bliver kåret, er det kunderne, der vurderer os.

Kunderne bliver fx spurgt ind til tilfredsheden med bankernes rådgivning, service, image og meget mere.

Arbejdernes Landsbank bliver fremhævet som en bank med høj troværdighed og en særlig evne til at lytte til sine kunder.

Personlig og ansvarlig rådgivning

Når Arbejdernes Landsbank for 14. år i træk bliver kåret til Danmarks bedste bank, har vi lidt svært ved at få armene ned. Men vi lytter og rådgiver, som vi altid har gjort. Personligt og ansvarligt.

Bliv kunde i danskernes foretrukne bank

Dine fordele hos os

Vælger du os, bliver du kunde i en bank med

 • Sunde værdier
  Vi bygger vores forretning på sunde værdier som ordentlighed, åbenhed, for­ret­nings­ansvar og fællesskab.
 • Personlig rådgivning
  Vi er til stede over hele landet med 61 filialer og lægger stor vægt på den personlige relation til vores kunder.
 • Ansvarlig rådgivning
  Vores rådgivning tager altid udgangspunkt i din situation og dine behov. Hos os kommer den ansvarlige rådgivning altid før salg.
 • Enkelthed
  Vi gør det enkelt for vores kunder at se, hvilke fordele de har, og hvilke services de betaler for. Der findes ingen skjulte gebyrer eller abon­ne­ments­ord­nin­ger.
Sådan skifter du bank

Det siger vores kunder om os...

Vi har spurgt jer, hvorfor vi er danskernes foretrukne bank.

 • Open Quotes

  "

  I Arbejdernes Landsbank går man ikke forgæves. Der findes altid en løsning, og man bliver behandlet godt af både ens egen rådgiver og den der lige er ledig." Gunnar

 • Open Quotes

  "

  Arbejdernes Landsbank er min foretrukne bank, fordi jeg føler mig modtaget som person og ikke blot kunde. Jeg fornemmer, at min bankrådgiver og resten af bankens stab har mit bedste for øje, og så hviler jeg trygt i, at banken forvalter sine forretninger på fornuftig og ordentlig vis." Yasser

 • Open Quotes

  "

  Jeg skiftede til AL i forbindelse med et huskøb og jeg er blevet overrasket over hvor meget bedre service jeg har fået i forhold til den gamle bank. Jeg har gennem hele forløbet med bankskift og huskøb, fået en super god vejledning. Meget personlig og nærværende betjening af mit bankrådgiver. Så jeg er ovenud tilfreds. Jeg håber I vil blive ved med at overraske mig, med god service." Morten

 • Open Quotes

  "

  I engagerer jer i jeres kunder og giver god vejledning. Derudover er i pro-aktive når noget kan gøres bedre. Kunderne er i centrum." Lene

 • Open Quotes

  "

  Venlig og god hjælp med persolighed når vi har brug for det.Vil anbefale jer til andre." Svend Erik

 • Open Quotes

  "

  Fordi I skriver "det med småt" med stort. Vi var ikke i tvivl om, hvad vi gik ind til, hvilket er befriende." Jesper

At vi for 14. år i træk kan indtage førstepladsen i den – uden sidestykke – mest omfattende og uafhængige undersøgelse i branchen bekræfter os endnu en gang i, at kunderne værdsætter vores måde at drive bank på. Og at de oplever en klar sammenhæng mellem vores værdier og det, som sker i hverdagen i mødet med os – både fysisk i vores filialer og digitalt på eksempelvis de sociale medier. Det er vi naturligvis utroligt stolte over, og herfra skal lyde en kæmpe tak til alle for anerkendelsen.

Peter Froulund, branding- og kom­mu­ni­ka­tions­di­rek­tør i Arbejdernes Landsbank

Vil du vide mere om dine muligheder

Hør, hvad danskernes foretrukne bank kan gøre for dig: Ring til os på 38 48 49 02 - vi står klar alle hverdage kl. 8-20 og i weekenden kl. 10-16. Du kan også udfylde formularen herunder - og du hører fra os inden for to hverdage.

Emne

Undlad venligst at skrive dit CPR-nummer eller andre personfølsomme informationer her.

Dine oplysninger

Hvilket tidsrum vil du helst kontaktes i?

Behandling af personoplysninger

Dine oplysninger behandles fortroligt. Vi indsamler og behandler kun personoplysninger til specifikke formål, og vi sletter oplysningerne igen, når vi ikke længere har et lovligt formål med at opbevare og behandle dem. Du kan læse mere om bankens behandling af personoplysninger her.