Danskernes foretrukne bank 15 år i træk

Når vi bliver kåret som danskernes foretrukne bank, er det kunderne, der har vurderet os. Hvert år foretager Voxmeter den største og mest dybdegående tilfredshedsmåling blandt danske bankkunder. Her er vi for 15. år i træk blevet kåret som Danmarks bedste bank målt på kundetilfredshed.

Det handler om kunderne

Det handler først og fremmest om kunderne og kundernes tilfredshed, når Danmarks bedste banker bliver kåret.

I år har Voxmeter interviewet 60.000 bankkunder på tværs af landets 20 største banker. Kunderne er blandt andet blevet spurgt, hvor tilfredse de er med bankernes rådgivning, service og meget mere.

Arbejdernes Landsbank bliver fremhævet som en bank med høj troværdighed, sunde værdier og en særlig evne til at lytte til sine kunder.

Vil du tale med os?

Dine fordele hos os

Vælger du os, bliver du kunde i en bank med

 • Sunde værdier
  Vi bygger vores forretning på sunde værdier som ordentlighed, åbenhed, for­ret­nings­ansvar og fællesskab.
 • Personlig rådgivning
  Vi er til stede over hele landet med 61 filialer og lægger stor vægt på den personlige relation til vores kunder.
 • Ansvarlig rådgivning
  Vores rådgivning tager altid udgangspunkt i din situation og dine behov. Hos os kommer den ansvarlige rådgivning altid før salg.
 • Enkelthed
  Vi gør det enkelt for vores kunder at se, hvilke fordele de har, og hvilke services de betaler for. Der findes ingen skjulte gebyrer eller abon­ne­ments­ord­nin­ger.

Vores støtte til fællesskabet gør en forskel

Ifølge Voxmeters årlige tilfredshedsmåling er det blandt andet vores støtte til sporten og fællesskabet, som gør en positiv forskel for kunderne. For os er det en naturlig del af de hjertesager, vi støtter året rundt.

Danmarks bedste bank målt på kundetilfredshed

Hvert år foretager Voxmeter den største og mest dybdegående tilfredshedsmåling blandt danske bankkunder. Her bliver mere end 60.000 kunder i landets 20 største banker spurgt, hvor tilfredse de er med bankernes rådgivning, service, produkter og meget mere. Vi er stolte over, at vi igen i år er blevet kåret som Danmarks bedste bank målt på kundetilfredshed.

Personlig og ansvarlig rådgivning

Titlen som danskernes foretrukne bank forpligter. Derfor holder vi fast i det, vi gør godt: Vi vægter fortsat den personlige og ansvarlige rådgivning højt, og vores udgangspunkt er altid dine behov.

Det siger vores kunder om os...

Vi har spurgt jer, hvorfor vi er danskernes foretrukne bank.

 • Lene

  I engagerer jer i jeres kunder og giver god vejledning. Derudover er I proaktive, når noget kan gøres bedre. Kunderne er i centrum.

 • Yasser

  Arbejdernes Landsbank er min foretrukne bank, fordi jeg føler mig modtaget som person og ikke blot kunde. Jeg fornemmer, at min bankrådgiver og resten af bankens stab har mit bedste for øje, og så hviler jeg trygt i, at banken forvalter sine forretninger på fornuftig og ordentlig vis.

 • Morten

  Jeg skiftede til AL i forbindelse med et huskøb, og jeg er blevet overrasket over, hvor meget bedre service jeg har fået i forhold til den gamle bank. Jeg har gennem hele forløbet med bankskift og huskøb fået super god vejledning. Meget personlig og nærværende betjening af min bankrådgiver.

Årets bedste banker ifølge Voxmeter

CEM Bank Intelligence er navnet på Danmarks største til­freds­heds­må­ling blandt danske bankkunder – foretaget af Voxmeter. Her bliver årets bedste banker kåret på baggrund af en såkaldt CEM Score. Arbejdernes Landsbank får i rapporten fra 2023 den højeste CEM Score. Det er 15. år i træk, at vi scorer højest i til­freds­heds­må­lin­gen.

Danmarks bedste banker

Rangliste
Kilde: Voxmeter, januar 2024.

Emne

Har du en konto i forvejen?*

Bemærk:

Når du har valgt emnet ”Oprettelse af lønkonto + kort og netbank”, er det ikke nødvendigt, at vi ringer dig op og hjælper dig i mål. Når du har udfyldt formularen nedenfor og trykket på "Send", bliver du sendt videre til MitID. Herefter kan du med det samme ansøge om en lønkonto hos os – i få, nemme trin.

Undlad venligst at skrive dit CPR-nummer eller andre personfølsomme informationer her.

Dine oplysninger

Hvilket tidsrum vil du helst kontaktes i?

Behandling af personoplysninger

Dine oplysninger behandles fortroligt. Vi indsamler og behandler kun personoplysninger til specifikke formål, og vi sletter oplysningerne igen, når vi ikke længere har et lovligt formål med at opbevare og behandle dem. Du kan læse mere om bankens behandling af personoplysninger her.

Du kan blive kunde online

Tak for din interesse for at blive kunde i Arbejdernes Landsbank.

Når du ønsker at oprette en lønkonto hos os, kan du ansøge om det online. Når du har sendt kontaktformularen, bliver du viderestillet til en side, hvor du kan logge ind med MitID. Herefter bliver du guidet gennem få trin, der sikrer, at vi har de korrekte oplysninger i din ansøgning om at blive kunde hos os.

Ved brug af MitID accepterer du, at vi må behandle dit CPR-nummer. Hvis du ikke har MitID, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf.: 38 48 48 48 – så hjælper vi dig.

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA og Google Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.