Velkommen i AL²

Alle er velkomne i AL2. Her kan du få gode råd om økonomi, deltage i forskellige events eller hænge ud i vores lounge. Du finder os både i København og i Aarhus.

En uAL²mindelig bank for alle

I AL² vil vi tænke bank på en ny og anderledes måde. En mere uformel måde med fokus på at være åbne. Åbne for nye ideer. Åbne for omverdenen og åbne for alle – ikke kun for vores kunder, men også for alle andre, der ønsker at hænge ud, drikke en kop kaffe, holde et møde eller koble sin pc til Wi-fi.

Udover traditionel rådgivning er events, udforskning af ideer og test af nye koncepter også en del indholdet i AL², og alle er velkomne til at deltage.

I en verden, hvor alting bliver mere og mere digitalt, tror vi på, det er vigtigt, at vi stadig mødes og ser hinanden i øjnene – i nogle rammer, som er nyskabende og anderledes. Og gerne på en uhøjtidelig måde. Det skal AL² være med til at skabe rum for.

AL² - andet end penge

Den helt klare målsætning med AL² er at skabe endnu bedre kun­de­op­le­vel­ser - vel at mærke i tæt samspil med kunderne og det om­kring­lig­gen­de samfund. AL² er i virkeligheden alt det, Arbejdernes Landsbank altid har været, men her afspejles bankens fysiske nærvær og åbenhed også i rammerne, og den måde banken er en del af nærmiljøet på.

AL² i København: Åben for alle

I centrum af København ved Nørreport Station åbnede vi 1. juni 2018 dørene til et nyt innovativt univers – ja, faktisk en helt ny måde at drive bank på.

I AL² (Al2) er døren åben for alle. Både for bankens kunder – og for alle andre, som bare vil hænge ud, nyde en kop kaffe, holde et møde eller koble sin pc til Wi-fi. 

Med Emmerys i stueetagen er bank langt fra det første man tænker på, når man træder ind ad døren. Og rent arkitektonisk er der heller ikke meget traditionel bankfilial over stedet. Tilsammen understreger det, at tingene i AL² handler om meget andet end klassisk bankforretning. Udover traditionel rådgivning er events, udforskning af ideer og test af nye koncepter også en del indholdet i de nyskabende rammer, hvor alle er velkomne.

I AL2 kan du deltage i en masse spændende arrangementer - helt gratis. I en tid, hvor alting bliver mere og mere digitalt, tror vi nemlig på, at der også fortsat bliver behov for at være fysisk nærværende og lokalt engageret – også som bank – og gerne på en uhøjtidelig måde. 

Nogle af ar­ran­ge­men­ter­ne har et økonomisk tema, men vi tilbyder også arrangementer om bolig samt for børnefamilier.

Se alle vores arrangementer her

Se åbningstider for AL² København

AL² i Aarhus: En anderledes bankfilial

AL² er en anderledes bankfilial, hvor alle er velkomne. Her kan du få økonomisk rådgivning, deltage i events eller blot hænge ud med en god kop kaffe.

Mere end bare en bankfilial
AL² er ikke bare endnu en bankfilial. Vi er mere end det. Vi er åbne om lørdagen. Og vi er åbne for alle. Kig forbi vores café- og loungemiljø på Søndergade 15, hvor du kan hænge ud, drikke en kop kaffe, deltage i forskellige events og få gode råd om økonomi.

Flydende overgang mellem kaffebar og bank
Med Espresso House i stueetagen og en trappe op til os på 1. sal vil du opleve en åben og flydende overgang mellem kaffebar og bank. Ligesom i vores andre filialer kan du komme ind og få økonomisk rådgivning eller sparring - men det behøver ikke altid at handle om penge, renter og lån.

I AL² kan du også deltage i forskellige events og arrangementer, som ikke nødvendigvis rimer på bank og økonomi. Events, hvor du kan få inspiration, gode råd og i det hele taget gode oplevelser.

Se kommende arrangementer her

Se åbningstider for AL² Aarhus