Velkommen i AL²

Alle er velkomne i AL². Her kan du få gode råd om økonomi, deltage i forskellige events eller hænge ud i vores lounge. Du finder os både i København og Aarhus.

En uAL²mindelig bank for alle

I AL² vil vi tænke bank på en ny og anderledes måde. En mere uformel måde med fokus på at være åbne. Åbne for nye ideer. Åbne for omverdenen. Åbne i weekenden. Og åbne for alle – ikke kun for vores kunder, men også for alle andre, der ønsker at hænge ud, drikke en kop kaffe, holde et møde eller koble sin pc til Wi-fi. 

Udover traditionel rådgivning er events, udforskning af ideer og test af nye koncepter også en del indholdet i AL², og alle er velkomne til at deltage.

I en verden, hvor alting bliver mere og mere digitalt, tror vi på, det er vigtigt, at vi stadig mødes og ser hinanden i øjnene – i nogle rammer, som er nyskabende og anderledes. Og gerne på en uhøjtidelig måde. Det skal AL² være med til at skabe rum for.

AL² - andet end penge

Den helt klare målsætning med AL² er at skabe endnu bedre kundeoplevelser - vel at mærke i tæt samspil med kunderne og det omkringliggende samfund. AL² er i virkeligheden alt det, Arbejdernes Landsbank altid har været, men her afspejles bankens fysiske nærvær og åbenhed også i rammerne, og den måde banken er en del af nærmiljøet på.

"De seneste år er adskillige tech-enheder, innovations-labs og x-hubs – kært barn mange navne – poppet op i den finansielle sektor. Det giver god mening i en verden, hvor digitalisering fylder mere og mere. Men vi mener, at udviklingen kræver langt større inddragelse af kunder og omverden, end vi ellers ser omkring os. For også i fremtiden at kunne engagere og skabe værdi for vores kunder og samfundet, skal vi ikke bare udvikle til, men udvikle os sammen med dem. Derfor har vi i AL² skabt et åbent fællesskab for alle, hvor nye ideer kan fødes og koncepter kan designes og testes,”

Gert Jonassen, ordførende direktør i Arbejdernes Landsbank.

 

video Play

Deltag i vores arrangementer - helt gratis

AL² ligger på Nørre Voldgade 17 i København og på Søndergade 15 i Aarhus. Her kan du udover at få traditionel rådgivning deltage i forskellige arrangementer - helt gratis.

Se kommende events her

 

Du finder AL² i København og Aarhus

Pga. coronasituationen vil der henover vinteren 2022 være begrænsede åbningstider i både AL² i København og Aarhus. Dvs. lukket i weekenden og kun åbent fra 9-16 i hverdagene.

AL² i København

AL² i København

Hverdage: kl. 9.00 - 16.00
Weekend: Lukket
Ring 38 48 48 48 
Nørre Voldgade 17, 1. sal,
1358 København K

Læs mere

AL² i Aarhus

AL² i Aarhus

Mandag-fredag: kl. 9.00 - 16.00
Lørdag: Lukket
Søndergade 15, 1. sal,
8000 Aarhus C

Læs mere

video